bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

snirli,berbattim ama simdi iccik iyi gibiyim ;D

dielosch

iyi gibi sadece gözlerimin canı fazla tatlı  ::)  ;D

SEVGI-40

şinasi

...mystery...

azıcık sinirliii... ;D (belli mi.. :haha: )
ama yinede

SÜPEEEEERRRR.... yuppi:) yuppi:)

kirsehir7

dielosch

güzel gibi hergün daha da iyi en azından dünden daha iyi  :)

...mystery...

zeytin

Solaryumda çok haşlanmışım beeee merak adamın başına neler getiriyo  :haha: :haha:

...mystery...

:haha: :haha: sosyete zeytin seni... :haha: (ne alakaysa artık solaryuma hep sosyeteler mi gider ben işte... ;D )

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 07:44:13 ÖS:haha: :haha: sosyete zeytin seni... (ne alakaysa artık solaryuma hep sosyeteler mi gider ben işte... ;D )

Yok canım 15 dk 10 TL fazla değel yaneee ama arkadaşın lafına uyduk fazla kararmışım  yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 07:47:05 ÖS
Yok canım 15 dk 10 TL fazla değel yaneee ama arkadaşın lafına uyduk fazla kararmışım  
olsun güzeldir beyazlarsın heralde yakında... :haha:
bizim okuldada bir hoca var kadının yüzü bakır rengi her gördüğümde korkuyorum bide süslü görmen lazım boyum kadar topukla okula geliyo yürüyemiyo ;D üstünede hergün bi ölü hayvan derisini yerleştiriyo mont niyetine(böğğğ ;D ) çok süslü yani... yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 07:49:04 ÖSolsun güzeldir beyazlarsın heralde yakında... :haha:
bizim okuldada bir hoca var kadının yüzü bakır rengi her gördüğümde korkuyorum bide süslü görmen lazım boyum kadar topukla okula geliyo yürüyemiyo ;D üstünede hergün bi ölü hayvan derisini yerleştiriyo mont niyetine(böğğğ ;D ) çok süslü yani... yaril:)

iğğğğğğğğ benim matematilçi öyleydi.İşin garip tarafı ben zaten esmerim yanee biraz melezlere benziyorumda şimdi iyice siyah oldum

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 07:53:05 ÖSiğğğğğğğğ benim matematilçi öyleydi.İşin garip tarafı ben zaten esmerim yanee biraz melezlere benziyorumda şimdi iyice siyah oldum
evet bencede iğğğğ.... ;D ;D

olsun yaa geçer sonra biraz değişiklik iyidir... :haha: bende güneşe çıkıyorum esmerleşiyorum 2 gün çıkmasam beyaz ühühühüüü çok dertliyim bu konudaa... ;D

...mystery...