Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 90 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

kimseler yok bari bende gidip ders çalışmaya devam ediyim görüşmek üzere... byby:) byby:)

zeytin

Ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm ;D

gece

hoosgeldin ben gelip gidiyorum ama nett yüzünden ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 23, 2009, 07:34:50 ÖShoosgeldin ben gelip gidiyorum ama nett yüzünden ;D

bugün bende öyle oldum yaa bu arada hoşbulduk. ;D

gece

Sinir bir durum ama ya  offoff:) neyse  ;D

zeytin

ya:) ya:) aynen öyleee sen nasılsın karnavalın etkisinden kurtuldunmu :haha:

gece

yok beee hala tatil buralar  :haha: disari cikinca elini sallasan soytariya carpiyorsun  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 23, 2009, 07:45:59 ÖSyok beee hala tatil buralar  :haha: disari cikinca elini sallasan soytariya carpiyorsun  :haha:

tüh tühhhhhh şen şimdi arkadaşınlada buluşamazsın :haha: :haha:

zeytin

Ben gidiyorum biraz işlerim falan var halledem laptopum çalınmazsa burdayım yineeeee :haha: byby:) byby:)

ATAAN

Hoooooooooooooooooooooooooppppp Gümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben Geldim Bizim Mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  alkis:) alkis:) alkis:)

...mystery...

eyvah bombaaa.... :haha: :haha:

hoşgeldin patron... alkis:)

ATAAN

Naber Gizem  Nereye Kayboldu Millet Ya, Ben Gelince Dagildilar  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:05:00 ÖSHoooooooooooooooooooooooooppppp Gümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben Geldim Bizim Mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  alkis:) alkis:) alkis:)

bende didim deprem oldu diye hayır yanee kucağımda çocuk olmasa nese yerimizden düşüyoduk valla :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:07:18 ÖSNaber Gizem  Nereye Kayboldu Millet Ya, Ben Gelince Dagildilar  :haha:

Depremdendir oo yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:07:18 ÖSNaber Gizem  Nereye Kayboldu Millet Ya, Ben Gelince Dagildilar  :haha:
iyidir patron sen nasılsın??? alkis:)

valla millet nerde bilemicem ama ben birazdan FR ve Coğ çalışmaya gidicem kaybolucam bişey yazamadan kaybolursam haberiniz olsun...  :haha:

...mystery...

ATAAN

:haha: :haha: :haha:
Cokmu Gürültü Yaptim Ya Gelirken