Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Güzel, Excellent Yanee  :haha:
Gördüm Zeytincim, Yönetim Olarak Gündemimizde Bu Konu Merak Etme Sen Yanee :haha:

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 08:30:45 ÖSHey millet ben haftaya cuma günü Antalyaya gidiyorum gelen varmııı Kırşehirlim sen geliyon dimi ;D
haftaya cuma hmm kaç gün... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 08:30:25 ÖSbu arada bu problem siteyle alakalı değildi dimi benim kafam allak bullakta yanlış anlamış olmıyım... :haha:

şikayetin neyse belirt işte ama siteyle ilgilide olabilir benimkisi öyleydide ;D

...mystery...

ATAAN

Antalyayami, Anama Selam Sölen, Denki Oglun Tez Elden Gelcek Yanina Islerini Yoluna Soktuktan Sonra Yanee  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:30:52 ÖSGüzel, Excellent Yanee  :haha:
Gördüm Zeytincim, Yönetim Olarak Gündemimizde Bu Konu Merak Etme Sen Yanee :haha:

Yaa okdum aslında siz bu yöneticilerle nasıl bir araya gelip bu konuyu konuşuyorsunuz acaba ilk okuduğumda gülme isteği gelmiştide nedense :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 08:30:45 ÖSHey millet ben haftaya cuma günü Antalyaya gidiyorum gelen varmııı Kırşehirlim sen geliyon dimi ;D

ohhh ne güzel zeytinim  senin adina cooookk sevindim.valizimi hazirlayam jetimle geliveririm ben  :haha:

...mystery...

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:32:21 ÖSAntalyayami, Anama Selam Sölen, Denki Oglun Tez Elden Gelcek Yanina Islerini Yoluna Soktuktan Sonra Yanee  ;D
:haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:32:21 ÖSAntalyayami, Anama Selam Sölen, Denki Oglun Tez Elden Gelcek Yanina Islerini Yoluna Soktuktan Sonra Yanee  ;D

Annen nerde oturuyo slm söleyim yerini söyle koca yerde aratma beniiiii :haha:

...mystery...

yaa bende istiyorum Antalya kaldım İstanbul'da(geçen sene tek istediğim İst.da okumaktı ama... ::) )

ATAAN

Siz Göremiyorsunuz En Altta Yöneticilerin Toplanti Bölümü Var, Konulari Orda Konusuyoruz  okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 23, 2009, 08:32:53 ÖSohhh ne güzel zeytinim  senin adina cooookk sevindim.valizimi hazirlayam jetimle geliveririm ben  :haha:

Gitmeden bi gidem dedim bu aralar kafamda karışık yaa babannem hemen gönderin demiş babama bende havadan bekliyodum gideyim biraz kafa dinlemeyee ???

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:34:20 ÖSSiz Göremiyorsunuz En Altta Yöneticilerin Toplanti Bölümü Var, Konulari Orda Konusuyoruz  okey:)
Bizim göremediğimizi siz nasıl görüyorsunuzz şaka yaptım :haha:

...mystery...