Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 08:34:40 ÖSGitmeden bi gidem dedim bu aralar kafamda karışık yaa babannem hemen gönderin demiş babama bende havadan bekliyodum gideyim biraz kafa dinlemeyee ???
git canim degisiklik olur hem sakin kafaylada düsünürsün. :-*

ATAAN

Antalyaya in Bülent Abimin Annesi Diye Seslen, Seni Bulurlar Yanee  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 08:35:18 ÖSBizim göremediğimizi siz nasıl görüyorsunuzz şaka yaptım
:haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:36:08 ÖSAntalyaya in Bülent Abimin Annesi Diye Seslen, Seni Bulurlar Yanee  :haha:

Sülalen sonra beni mafya zannedip üstüme yürümesinler orda bidene daha Bülent var şaranpolün mafyasıdır duydunmu bilmem yanee ben seslenirken onu zannetmesinler semt adı de bana ki oraya gidip seslenem Bülent Abimin Annesiiiiiiiiii çık diyim oda sobe desinnn :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 23, 2009, 08:35:42 ÖSgit canim degisiklik olur hem sakin kafaylada düsünürsün. :-*

Yaa aslında yumuşadım sayılırda yüz vermiyorum şuan yinede kafam karışık hala evdekilere net neden ayrıldığımı diyemedim  utanan:)

ATAAN

Sarampolde Mafyami Varmis, Bitmeden Banada Ayirt Bitane Ya, Evde Kalmamis Tüh  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:39:40 ÖSSarampolde Mafyami Varmis, Bitmeden Banada Ayirt Bitane Ya, Evde Kalmamis Tüh  :haha: :haha: :haha:

Olurrrrrrrrrrrr :haha: ben almadım alamda bi sanada söz ayırcamm

zeytin

Ben Lara'nın mafyası olcam ordan yer arıyorum şuara :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 08:39:00 ÖSYaa aslında yumuşadım sayılırda yüz vermiyorum şuan yinede kafam karışık hala evdekilere net neden ayrıldığımı diyemedim  utanan:)
hakkinda hayirlisi canim.affetsende biraz burnunu sürtsün. :zopa:

ATAAN

Git Kafani Dinle, Yani En Azindan Dinlemek Icin Hala Kafan Varken Keyfini Cikar  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 23, 2009, 08:41:05 ÖShakkinda hayirlisi canim.affetsende biraz burnunu sürtsün. :zopa:

Aslında acıyorumda ama kızgınımda öyle işte gidem bi hayırlısıylaaa

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:41:44 ÖSGit Kafani Dinle, Yani En Azindan Dinlemek Hic Hala Kafan Varken Keyfini Cikar  :haha:
Zaten kafamı dinlemeye gidem kafam var da giderse diye korkuyom yaaaa :haha: :haha:

ATAAN

Antalyanin En Güzel Mevsimi Valla, Ahhhhh Ahhhh Kim Acti Bu Konuyu
Hem Annemiiiiiii Hem Köyümüüüüü Ben Muhtari Bile Özleeeeediiiiimmm  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:44:14 ÖSAntalyanin En Güzel Mevsimi Valla, Ahhhhh Ahhhh Kim Acti Bu Konuyu
Hem Annemiiiiiii Hem Köyümüüüüü Ben Muhtari Bile Özleeeeediiiiimmm  :haha:

Sen Antalyalımısın bilmiyodum oraya inince slmını söylerim merak etme ;D

ATAAN

Yanee Zeytin Antalyaliyim Tabi Ya, Uyanda Baliga Gidelim Ama Mangali Sen Yakarsin  :haha: