Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 08:54:41 ÖSzeytincim sen anlarsın zaten işin esprisinide anlamayanlar var... :haha:
Anladım zatennn :haha:

...mystery...

ama bak anlamayanlar var anlatana kadarda yani ölüyorum burdaa... :haha:

kirsehir7

gece ablam galmis hosgeldin ablacigim  :-* clap:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 08:57:20 ÖSama bak anlamayanlar var anlatana kadarda yani ölüyorum burdaa... :haha:

boşver izleyeydiler okdar reklamını yaptık yaneee :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 08:57:59 ÖSboşver izleyeydiler okdar reklamını yaptık yaneee :haha:
evet haklısın... ya:) alkis:)

gece

alkis:) alkis:)

Nailsiniz Bizim Mahalleeee  halayy:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 08:57:20 ÖSama bak anlamayanlar var anlatana kadarda yani ölüyorum burdaa... :haha:
yaw ne oldu ben anlamdim biseymi kaciriverdim acep  ??? ::)

zeytin

Ataan abi var yaa bi hoşsun haaaaaaaaaa gare sende :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 23, 2009, 08:58:33 ÖSalkis:) alkis:)

Nailsiniz Bizim Mahalleeee  halayy:)

Hoşgeldin Gece ablacım nasıl olalım Ataan abi ve profiliyle uğraşıyoruz yanee :haha:

ATAAN

Nasil Gösteriydi, Nerde Alkissssss
Siz Türkler Ne Diyor Bitte Schön  :haha:

gece

Birdaha anlatin biz anlamadik da  :haha:

ATAAN

Sayin Gece Hosgeldiniz  alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 23, 2009, 08:58:39 ÖSyaw ne oldu ben anlamdim biseymi kaciriverdim acep  ???
evet dün akşam kaçırdın ama olsun ben anlatırım...

şimdi ben imazmı düzenliyorum yok uzunmuş yok görkemliymiş yok karışıkmış yok dizi-film gibiymiş diye söyleyip duruyolar bende anlatıyorum kafam karıştı diyolar bende değiştiriyorum değiştirdiğimide beğenmiyolar ;D durum bundan ibaret... :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:59:49 ÖSNasil Gösteriydi, Nerde Alkissssss
:haha: ayy sen türk degilmisin ben seni türk saniyodum  ???

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 08:59:38 ÖSHoşgeldin Gece ablacım nasıl olalım Ataan abi ve profiliyle uğraşıyoruz yanee :haha:

merk ettim bende bakayim barim ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 08:59:49 ÖSNasil Gösteriydi, Nerde Alkissssss
:haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 09:00:18 ÖSevet dün akşam kaçırdın ama olsun ben anlatırım...

şimdi ben imazmı düzenliyorum yok uzunmuş yok görkemliymiş yok karışıkmış yok dizi-film gibiymiş diye söyleyip duruyolar bende anlatıyorum kafam karıştı diyolar bende değiştiriyorum değiştirdiğimide beğenmiyolar ;D durum bundan ibaret... :haha:
asoooo  :haha: