Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 93 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 09:14:43 ÖSSeninkini baş harfi nee olmayan ama yaril:)

ooo bende cokkk var mübarek alfabenin hepsi var A-Z  :haha:

...mystery...

EDWARD... ;D hayali kahraman...

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 09:17:19 ÖSYa Tam 2 Dakka  Yani 3 Degil Ayrildim Amma Kaynatmissiniz
Anlamadim Profilimde Biseymi Olmus Yavvv Yanee Zeytin Ni Ha Ha Ha  :haha: :haha: :haha:

Yaa Ataan abi anllamıyorum seni yaneeeeeBURDA LAFLAR KARIşIYO ASLINDA BİDE ATIşMA ODASI OLCEK SORUNU OLAN ORAYA GİTCEK GÖRCEN OZAMAN ORDA BURDA ZOR OLUYOOO :haha: :haha:LAF KAYNIYOOOOOOOOOOOOOOOOOO

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 09:17:19 ÖSYa Tam 2 Dakka  Yani 3 Degil Ayrildim Amma Kaynatmissiniz
Anlamadim Profilimde Biseymi Olmus Yavvv Yanee Zeytin Ni Ha Ha Ha  :haha:

bende görmedim ne varki  ;D

...mystery...

zeytin

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 23, 2009, 09:18:53 ÖSbende görmedim ne varki  ;D

aH AH ne vardı 5 dk önce giriş yapaydında göreydinnnnnn :haha: tickoff:) tickoff:)

ATAAN

Yani Barnak Kadak Cocukla Ne Ugrasiyonuz Yaaaaa  :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 09:20:15 ÖSYani Barnak Kadak Cocukla Ne Ugrasiyonuz Yaaaaa  :haha: :haha: :haha:
KÜCCÜLDE CEBIME GIRRR  :haha:

ATAAN

Cebin Antalyaya Gidiyormu Kirsehir O Zaman Kabul  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 09:20:15 ÖSYani Barnak Kadak Cocukla Ne Ugrasiyonuz Yaaaaa  :haha:

ben göremiyorum sen değilsin o barnak dediğin çocuk ben oluyorum  :haha: yaaneeeeeee dikkatini çekerim Antalyaya gittiğimde Bülent Abinin slm yok diycim Annesine hiç yok diycimmmmmmmmmm :zopa: :zopa:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 09:21:20 ÖSCebin Antalyaya Gidiyormu Kirsehir O Zaman Kabul  :haha: :haha: :haha:
gider gider  :haha: sen gir jetimle giderim

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 09:20:15 ÖSYani Barnak Kadak Cocukla Ne Ugrasiyonuz Yaaaaa  :haha: :haha:

Bardak mi  :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 23, 2009, 09:20:44 ÖSKÜCCÜLDE CEBIME GIRRR  :haha:
Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 09:21:20 ÖSCebin Antalyaya Gidiyormu Kirsehir O Zaman Kabul  

Anam Seni farkederler hostesler kaynana bakışı attımıydın herkes görür :haha:

...mystery...

patroooooonn bak dizi-filmin yeni bölümü... :haha: :haha: