Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 90 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 09:28:12 ÖSpatroooooonn bak dizi-filmin yeni bölümü... :haha: :haha:
:o ooo bu bölümü pek bi güzelmis

gece

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 09:28:12 ÖSpatroooooonn bak dizi-filmin yeni bölümü... :haha: :haha:

Gizem aynı ben ve aşkım biliyonmuu yaril:)  oda vampirde yaril:)

kirsehir7

ATAAN

Gizemcim Imzalarini Ilgiyle Takip Ediyor ve Sürekli Izliyorum, Bunun En Son Bölümü Yokmuydu, Bide Kurtlar Vadisi Güney Almanya Alayim  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 09:30:28 ÖSGizemcim Imzalarini Ilgiyle Takip Ediyor ve Sürekli Izliyorum, Bunun En Son Bölümü Yokmuydu, Bide Kurtlar Vadisi Güney Almanya Alayim  :haha:
:haha: :haha:
bende yaprak dökümü alayim

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 23, 2009, 09:30:28 ÖSGizemcim Imzalarini Ilgiyle Takip Ediyor ve Sürekli Izliyorum, Bunun En Son Bölümü Yokmuydu, Bide Kurtlar Vadisi Güney Almanya Alayim  :haha:
malesef elimizde kalmadı... :haha:

zeytin

bende Dudaktan Kalbe alabilirmiyimmmmmmmmmmmm

...mystery...

...mystery...

ya ben bişey sorucam imzama video koyabilirmiyim?? (tepki ölçüyorum :haha: :haha: )

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 09:34:36 ÖSya ben bişey sorucam imzama video koyabilirmiyim?? (tepki ölçüyorum :haha: :haha: )

ne güzel olur bi o eksikti oda olsun tamamlansın yanee :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 09:34:36 ÖSya ben bişey sorucam imzama video koyabilirmiyim?? (tepki ölçüyorum :haha: :haha: )
bi deneyiver :haha:

gece

Hayir Imzalarimiza Resimde koymaz isek cok iyi olur Canim Cünki Forumun sagligini olumsuz etkiliyor  :-*

kirsehir7

bende imzama recep ivedik koyabilirmiyim  utanan:) :haha: ::)

...mystery...