Komik Olaylar, Duvar Yazıları ve Espriler

Başlatan trance, Temmuz 16, 2007, 06:26:27 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trance

KOMİK OLAYLAR

-Malatya'da hırsız çaldığı malları koyduğu yerde bulamayınca polisi aradı!...

- Giresun'da çarpışan otomobillerde kavga çıktı bir ölü iki yaralı...

- Konya'da biri cami avlusuna krizde bakamadığı gerekçesiyle hamster bıraktı...

- 73 yaşındaki dede ineğe tecavüz ederken yakalandı...

- Basketbol yıldızı Michael Jordan lisedeyken basketbol takımından atılmış...

- Otobüs şöförü yandaki kazaya bakarken otobüsü devirdi: Altı ölü...

- Show TV'nin "Kaçak" adlı yarışmasındaki "kaçak adam" Bursa'da kendisini gören 10 kadar işgüzar tafından "Kaçak lan bu" denilerek dövüldü.

- Bıçaklanan adamı arkadaşları beş dakika mesafedeki İzmit Devlet Hastanesi yerine "Tanıdık doktor var," diyerek Gölcük'e götürürken yolda can verdi...

- Bir adam halay çekerken kendini bıçakladı...

- Bursa'da iki adam uzun yolculukta tek kapılı arabada arkada oturan ve sürekli tuvalet ihtiyacı duyan arkadaşlarını başını mermere vurarak öldürdü...

- Rize ve Giresun'da iki kişi kendi kestikleri ağacın altında kaldı...

- Bir vatandaşımızın sızlayan dişine, hava almasın diye alçı doldurdu...

- Yaşlı bir adamın "Rontgen" çektirmeyi tedavi sanıp, her 10-15 günde bir romatizma ağrıları arttıkça "Rontgen" çektirdiğini...

- Sarhoş olup beş ay önce taşındığı evi kendi evi zannederek içeri giren, rahat rahat televizyon seyreden adam ev sahiplerinden yediği dayak nedeniyle öldü...

- İki komşu kadın TV sesinin yüksekliği nedeniyle gündüz kavga ettiler, gece de eşleri kavga etti, bir ölü...

- Rize'de boşanmadaki mal paylaşımında kavga çıktı: Bir ölü beş yaralı...

KOMİK GAFLAR

- Mozart dinlemiyorum ama Türkiye'ye gelirse konserine mutlaka giderim.(Emrah)

- Salak olabilirim ama aptal asla... (Asena)

- Coly, top diye Hasan'a vurdu. Ama Hasan'ın kafası da top gibi baksana. Vurabilir insan... (Türkiye - Senegal maçı yorumcusu Ömer Üründül)

- Cumhuriyet 1927 yılında ilan edildi... (Tuğba Özay)

- Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor... (İzzet Yıldızhan)

Coğrafyacı Nefise
Muhabir: Nefise, Somali'nin başkenti neresidir?
Nefise Karatay: Bu konuda yorum yapmak istemiyorum

İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar ingiltereden arıyor...(A Takımı)

23. yüzyılı yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dram...(Q kızı Reyhan)

- "Ugurcugum su pozisyonu bi de yandan görelim taksana bi bana..." (Erman Toroğlu)

- Reha Muhtar'ın efsanevi falcılar programında alkollü olduğuna dair iddialar üzerine 1 hafta sonraki programında canlı yayında alkol kontrolü yaptırması...

- Adının "Fenasi", soyadının "Kerim" olduğunu söyleyen şahsın Yıldo'nun canlı yayınına telefonla bağlanması. Yıldo'nun olaya, adamın adını ve soyadını birkaç kez söyledikten sonra uyanması...

- Cem Özer'in programında Nara isimli bir kadının şiir okurken soyunması...

- Ali Sami Alkış'ın bir futbolcu için “Turgay şeren'i koysan daha iyi oynar”demesi üzerine Turgay şeren'in "yok ebenin.....!" şeklinde karşılık vermesi...

- Annem hakikaten çok kaliteli bir sanatçı annesi... (Seren Serengil)

KOMİK ESPRİLER

- Bir adam yatmış, karısı da tekne...

- Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Ondan sonra "Konuşan kedi" olarak meşhur olur.

- Uzun lafın kısası : U.L.

- Oyunu ayakta alkışladım.. Ay yok şekerim, oturacak yer yoktu...

- Çingeneler Amerika'yı nasıl okur? ABE DE..

- Beni deniz tutar, Ali tutar, Cem tutar.. Severler beni..

- Her hakkı saklıymış. Bende de bunca Hakkı nerede diyordum.

- Ödümü patlattın.. 80 yıla kadar ölürsem sebebi sensin.

- Bu aşkın katili sensin, zanlısı ben.

- Geçen gün hayal kırıklığına uğradım...Geçerken bakkala da uğrasaydın...

- Atı alan Üsküdar'ı geçti. Biz takibe devam ediyorum merkez.Tamam!...

- Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar...

- Yerin kulağı var benim de kulağım var. Ben yer miyim? Hayır yemem...

- Türkiye'de en demokratik olay, trafik kazaları; herkes eziliyor...

- Suçlu ayağa kalk!...Çocuklu bayana yer ver!...

- Tüh amortiyi tek rakamla kaçırdım yine...

- Adamın biri topalmış, karısı da oynamış...

- Rüyalar da hormonlu artık, akşam aksakallı nine gördüm...

- Avrupa'dan gelen soğuk hava dalgası, ülkemizi etkisi altına aldı.. Yok abi, Avrupa bizi sevmiyor işte, kabul edelim artık!..

- Bak Barbie'ciğim, sen daha TOY sun.

- Pencereyi aralik biraktim bir dondum ki ocak olmus...

- Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım..

- Can bedenden cikmayinca ne olur?Can fizik dersine gec kalir.

- Bir adam kizmıs,onu istemeye gelmisler.

- Bana bir japon yapistiricisi
- Ne o Japonlari mi yapistiracaksin?

- Lastik neden esner? Uykusu geldigi icin...

- Daha son kullanma tarihine var, Yavaş iç şu meyve suyunu...

Romeoseyes

QUELLE35

ayhan gündüz

DAHA NİCE NİCE...

İstanbulda yurt dışına hamsi ihracatı yapan Temel'in Trabzonda arkadaşı Cemal'de 50 bin ytl alacağı kalmıştı. Yıllar geçtiği halde Cemal borcunu ödememişti. Sonunda Temel, yılbaşınıda vesile sayıp Cemal'e attığı tebriğe şöyle yazdı:
"yeni yılını içtenlikle kutlar, beş yıldan buyana ödemediğin borcunu da hatırlatırım"
Bir hafta sonra tebrik kartının karşılığı gelmişti: "daha nice mutlu yıllara..."

__D3M0N__

-Adamın biri  yıllar geçmiş... Yaşlanmış. - Sonrada Kurulanmış. 

Elif77

...mystery...

dielosch

Bunu ilk okuduğumda çok gülmüştüm sizlerle paylaşmak istiyorum komik bir fıkra :D

Başbakan Erdoğan, dış destek aramak için İngiltereyi ziyarete gitmiş.Ziyareti sırasında Kraliçe tarafından çay içmeye davet edilen Erdoğan, Kraliçeye kendi liderlik felsefesinin ne olduğunu sormuş. Kraliçe de çevremi akıllı insanlarla doldurmak cevabını vermiş. Erdoğan bunun üzerine Kraliçeye çevresindeki insanların akıllı olup olmadıklarını nasıl ayırt ettiğini sormuş. Kraliçe, onlara doğru soruları sorarak ayırt ediyorum diye yanıtlamış ve izin verin göstereyim demiş.
Kraliçe hemen Tony Blair'i aramış ve sayın başbakan, lütfen bu soruya cevap verin:
annenizin bir çocuğu var, babanızın bir çocuğu var ve bu çocuk sizin ne kız ne de erkek kardeşiniz.kimdir bu? diye sormuş.
Tony Blair: Bu benim majesteleri diye yanıtlamış.
Kraliçe:Doğru teşekkürler,iyi çalışmalar Blair demiş ve Erdoğan'a dönerek gördünüz mü Sayın Erdoğan? demiş.
Evet majesteleri, çok teşekkür ederim, bu metodunuzu kesinlikle kullanacağım diyerek oradan ayrılmış.
Yurda dönüşünde hemen Unakıtan'ı yanına çağıran Erdoğan, Kemal abi sana soracağım bir soruyu cevaplamanı istiyorum demiş.
Unakıtan tabii efendim, nedir?
Erdoğanda aynı soruyu Bakan Unakıtana sormuş. Kemal Unakıtan efendim bunu biraz düşünüp sonra size cevap versem?? demiş.
Erdoğan kabul etmiş ve Unakıtan oradan ayrılmış, vakit kaybetmeden bakanlar kurulunu toplantıya çağırmış, saatlerce bu soru üzerinde düşünmüşler, ama kimse bir cevap bulamamış.
en sonunda Kemal Unakıtan Kemal Derviş'i aramış ve durumu açıkladıktan sonra soruyu Kemal Dervişe sormuş.
Derviş:bunda bilemeyecek ne var, tabii ki benim!diye yanıtlamış.
Cevabı alan Unakıtan hemen Tayyip'i arayarak:
Cevabı buldum efendim, kim olduğunu biliyorum cevap :Sayın Kemal Derviş demiş.
Tayyip büyük bir hayal kırıklığıyla cevap vermiş:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Yanlış cevap Kemal abi doğru cevap Tony Blair olacaktı  :embarassed:

:haha:  :haha:   :haha:  :haha:   :haha:   :haha:   :haha:   :haha:   :haha:   :haha:   :haha:    :haha:    :haha:  :haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

talay68

...mystery...

:haha: ne güzel işte hep gülün böyle bence sadece bu tip şeylere değil herşeye gülersiniz inşAllah hayatınız boyunca..en azından ben öyle umarım.. :)