evlilik mi? bekarlık mı?

Başlatan NİLSENAM, Şubat 12, 2009, 04:23:59 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

dielosch

okul falan olmasa bir yerlerde çalışıp para kazanma derdi olmasa kısaca okumadığın için kötü hissetmesen hayat daha güzel olur gibi geliyor yaa hayatın tadını çıkarırdık en azından biz de şimdi en güzel yıllar sınava hazırlıkla geçiyor yabancı arkadaşlarım lise sona geldikleri zaman özgür olacakları için seviniyorlar son anların tadını çıakrmak istiyorlar bizse o zaman geldiğnide kitaptan başımızı kaldıramıyoruz..Offff  offoff:) Naparsın malesef durum bu  tickoff:) eğer başka seçim şansım olsaydı hayatı doya doya yaşamak isterdim hergün başka yerde dünyayı geze geze bir süre sonra zevkini alıncada mutlu bir evlilik ve devamında gelen şeyler...Herşey daha güzel olurdu sanki..ama şimdi bu hayallerden sıyrılıp yarın ilk iki ders matematik çekmek zorundayım  tickoff:) diyorum bazen keşke baya eski dönemlerde olsaymışım  utanan:)  

ATAAN

Eski Dönem Derken Tas Devrini Falan Kastedmiyorsun Dimi, Cünkü O Zamanlar Ders Derdi Falan Yoktu Ben Iyi Hatirlarim, Hele Cilali Tas Devri Harikaydi Her Yer Cila Kokardi  :haha:

dielosch

:haha: olabilir gayet güzell küçücük bi mağarada tv yok net yok tel. yok ohh ne güzel tıklım tıklım otur soğuktan korunmak için iyice yaklaş birbirine hergün biri bişey anlatsın zevkle dinle .. ne güzel yaa arkadaş gibi bi sürü kardeşş..aslında o zamana da gitmeye gerek yok bi kaç 100 yıl yeter  ;D

şinasi

şinasi

şaka bir yana  tabiki evlilik.

NİLSENAM

en iyisi evliliği yaşadıktan sonra karar vermek..... ;D ;D

...mystery...

_VeRa_

şinasi

NİLSENAM

evli olanlar ne düşünüyor acaba..... ;D ;D

kirsehir7

...mystery...

...mystery...

şinasi

Kızıyor ,bağırıyor ,çağırıyor ama onsuzda olamıyor.evlilik tatlı bir bela.yinede evlilik.