Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Sevmek ne güzelllllllllllll senide seviyorum herkesi seviyorummmmmmmmmmmm :-* :-* yuppi:)

...mystery...

bende ve bizde seni seviyoruuuuuuuuzzzz.... :-* :-* alkis:) alkis:)

...mystery...

dielosch

itiraf ediyorumm....Okulumu ve arkadaşlarımı çooooo...ooooookkkk seviyorummm  alkis:)  :-*

kirsehir7

ititraf ediyorum lise hayatimi cooooooooook özledim  :-[

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 24, 2009, 04:46:59 ÖSititraf ediyorum lise hayatimi cooooooooook özledim  :-[
lise hayatını ve arkadaşlıkları bilemememde lise 1 derslerini özliceğimi hiiiiiiiiiiiiiiiiç sanmıyorum... :haha:

dielosch

itiraf ediyorummm gerçekten de süperr lise hayatı gerçek arkadaşlıklar,gerçek aşklar gerçek heycanlar ve bilumum bütün hepsi lisede  alkis:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 24, 2009, 04:48:13 ÖSitiraf ediyorummm gerçekten de süperr lise hayatı gerçek arkadaşlıklar,gerçek aşklar gerçek heycanlar ve bilumum bütün hepsi lisede  alkis:)
kur;) ya:)

...mystery...

gerçek arkadaşlıklara bende katılıyorum.... alkis:) alkis:) amaa gerçek aşka bilemicem belki... yuppi:)

dielosch

...mystery...

hııı bu arada tabi gerçek arkadaşlıklar konusuu yine... orta okuldada bulunabiliyo mesela ben taa 6. sınıfta bulmuşum ama kıymetini bu sene anladım... :)

dielosch

clap:) evet katılıyorum...Mut'u özledim..gerçi onları arkadaş olarka değil kardeş olarak gördüğümden yine lise teorisine devam ediyorum  ;D

NİLSENAM

tabiki gerçek dostluklar bu zamanda çok zor bulunuyor...kıymetini bilmek gerekir....

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 24, 2009, 04:54:54 ÖStabiki gerçek dostluklar bu zamanda çok zor bulunuyor...kıymetini bilmek gerekir....
ben buldum hemdeee 2 tanee.... yuppi:) alkis:) önceden 1' Dİİİ... ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 24, 2009, 04:55:26 ÖSben buldum hemdeee 2 tanee.... yuppi:) alkis:) önceden 1' Dİİİ... ;D

ne güzel karşılıklı birbirinizin kıymetini bilin o zaman...daimi olmasını sürdürün.... alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 24, 2009, 04:56:30 ÖSne güzel karşılıklı birbirinizin kıymetini bilin o zaman...daimi olmasını sürdürün.... alkis:)
evet bu sefer öyle yapmayı umuyorum onlar benim bitanelerim.... yuppi:) yuppi:)