Hollandada thy uçagı düştü

Başlatan bars, Şubat 25, 2009, 01:35:17 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bars

Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağı Hollanda Amsterdam Schiphol Havaalanı'na inerken yere çakıldı... Uçağın toprak zemine düştüğü belirtiliyor.

50'NİN ÜSTÜNDE YOLCU KURTULDU İDDİASI

ÖLÜ VE YARALI SAYISI KAÇ?

İlk bilgilere göre 1 ölü 20 yaralı var.
Sayının artma ihtimali çok yüksek.
Hosteslerden birinin durumunun
çok ağır olduğu söyleniyor.
İlk gelen bilgilere göre 50'nin üzerinde yolcunun kurtulduğu yönünde. Ancak kesin bilgi değil.

Uçakta 135 yolcunun olduğu ve uçağın üç parçaya ayrıldığı belirtiliyor.

Herhangi bir infilak ve yangın durumu yok. Ağır yaralıların olduğu belirtiliyor.

İstanbul'dan saat 08.22'de kalkan TK-1951 sefer sayılı Boeing 737 tipi uçak saat 11.55 sıralarında Holllanda'da düştü.

UÇAĞIN PİLOTLARI

Kaptan pilot; Hasan Tahsin Arız,
Diğer pilotlar Olga Özgür, Murat Sezer

UÇAKTAN İLK GÖRÜNTÜ

BAZI YOLCULAR UÇAKTAN AYRILDI

Görgü tanıkları, A-9 otoyolunun hemen yanında bulunan havaalanının pistine ulaşamadan yere çakılan uçağın ikiye ayrıldığını, bazı yolcuların uçaktan ayrıldığını belirtti.

UÇAK İKİ YADA ÜÇE BÖLÜNDÜ

Uçakta kaç kişinin bulunduğu konusunda çelişkili bilgiler verilirken, kazada ölen ya da yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor.
Yardım ekiplerinin olay yerine gittiği kaydediliyor.

jentzsch

Su an 9 ölü oldugu söylenıyor.Allah hepsıne rahmet eylesın. Benımde bır arkadasım o ucaktaymıs.Allah'a  sukurler olsun kı hıc bır seyı yok.

Bu kaza sanırım thy nın dıs hatlardakı 2. kazası.. Bence kurtulanlar cok sanslı ucak ınfılak etmedıgı ıcın..Allah korumus..

NİLSENAM

ALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİN.....ÇOK ZOR.... :embarassed: :embarassed:

kirsehir7

Allah ailelerine,sevenlerine sabir  versin  :cryla:
insAllah daha fazlaya yükselmez ölü sayisi.yaralilarada Allah acil sifalar versin.

gece

Allah korumus gercekten ...
Ölenlere Rahmet hayatta olanlarada Allahtan acil Sifalar diliyorum...

şinasi

Ölenlere rahmet,ailelerine başsağlığı,aralı kardeşlerimizede Allahtan acil şifalar diliyorum.

khoLpa$aLı

ölenlere Allahtan rahmet yakinlarinada bassagligi dilerim saygilarimla.

SEVGI-40

3,14