Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

itiraf ediyorum uzun zamandır(yaklaşık 2-3 ay kadar) ilk defa TokioHotel dinledim ve farkettim ki çoooook özlemişim... yuppi:)

NİLSENAM

itiraf ediyorum

bugün hiç dışarı çıkasım gelmiyor....

şinasi

İtiraf ediyorum

Almancax'tan ayrı kalmak çok zor.

...mystery...

itiraf ediyorum alnımın tam ortasında en tepede kıpkırmızı bir sivilce çıktı ve ben onu patlatmamak için kendimi zor tutuyorum yaril:) yaril:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 25, 2009, 03:35:49 ÖSitiraf ediyorum alnımın tam ortasında en tepede kıpkırmızı bir sivilce çıktı ve ben onu patlatmamak için kendimi zor tutuyorum yaril:) yaril:)
:haha: :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 25, 2009, 03:35:49 ÖSitiraf ediyorum alnımın tam ortasında en tepede kıpkırmızı bir sivilce çıktı ve ben onu patlatmamak için kendimi zor tutuyorum yaril:) yaril:)

iğğğğğğğğğğ yaril:)

Aşil

itiraf ediyorum ,ben bir sigara bagimlisi oldum.

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 25, 2009, 03:44:01 ÖSiğğğğğğğğğğ yaril:)
evet bencede ama sabah daha kötüydüm şimdi geçti azaldı baya... :haha:

zeytin

...mystery...

o kadar abartılcak bişey yok bence öyle "aa sivilce çıkmış ben insan içine çıkamam" dicek tiplerden değilim sadece canımı acıtıyo o yüzden biraz taktım... :haha: bide her aynaya baktığımda gözüm kayıyo o kadar ;D

...mystery...

itiraf ediyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmm  ben denize girdiğimde bit kadar balıklardan korkarım bana değdiklerinde değdikleri yer acırmı acaba diye acayip korkuyorum veee balık gördüğüm anda ayağımın değdiği bir yerdeysem zıplamaya derindeysemde hareket etmeye başlıyorum.... :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 25, 2009, 04:33:16 ÖSitiraf ediyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmm  ben denize girdiğimde bit kadar balıklardan korkarım bana değdiklerinde değdikleri yer acırmı acaba diye acayip korkuyorum veee balık gördüğüm anda ayağımın değdiği bir yerdeysem zıplamaya derindeysemde hareket etmeye başlıyorum.... :haha: :
itiraf ediyorum
ben balik görmeden korkuyorum denizin icinden kenarindan taslarin üerinde ancak yürüyebilirim daha fazlasina heecc gitmedim gidememde.yenmek istiyorum deniz fobimi  :-[ clap:)

...mystery...

yaa aslında çok sevimliler ama işte canım fazla tatlı benim... :haha:

sende yenersin bigün bişey olmuyo aslında balıklara bakmadığın sürece korkmuyosun... :haha: :haha:

bu arada o güzelim balıkları gayet güzel mideye indiriyoruz neden korkuyoruz anlamıyorum onlarda canlı bir hayvan yani... yaril:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 25, 2009, 04:36:36 ÖSyaa aslında çok sevimliler ama işte canım fazla tatlı benim... :haha:

sende yenersin bigün bişey olmuyo aslında balıklara bakmadığın sürece korkmuyosun... :haha: :haha:

bu arada o güzelim balıkları gayet güzel mideye indiriyoruz neden korkuyoruz anlamıyorum onlarda canlı bir hayvan yani... yaril:)
sadece balik olsa benim aklima hep ya köpek baligi gelirse,ya zehirleyen balik gelirse,ya yengec isririsa beni gibi birsürü kuruntular kuruyorum giremiyorum

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 25, 2009, 04:38:10 ÖSsadece balik olsa benim aklima hep ya köpek baligi gelirse,ya zehirleyen balik gelirse,ya yengec isririsa beni gibi birsürü kuruntular kuruyorum giremiyorum
1-Köpek balığı kıyıda olmaz ondan Akdeniz'de bende korkarım çok ilerlemeye...saçma ama korkarım yinede tatil köylerinin çizdiği o dubaların olduğu sınıra kadar yerin var korkmamak için... :)

2- Zehirleyen balıklarda benim bildiğim derinlerde olurlar o da yok cık... :)

3-Yengeç ısırırsa bu da bende arada oluyo ama yenegçler genelde kayalık bölümlerde olur kayalara basmadığın ve kayalık bölümlerde çok takılmadığın sürece sorun yok

yani korkmayabilirsin artık o kadar... :)

kayalık dediğim yerlerde şöyle tatil köylerinde mesela denizi temizliyolar kayalardan falan ama 3-4 tane bırakıyolar oralara basma yeter... :)

dielosch

minik balıklarının ayağımın dibinde dolaşmasını çok severim tek kötü yönü artık derileri yemesi yani mesela bi yara kabuğu varsa ayağımda hemen yiyorlar ve tekrar kanıyor  ;D ama severim yinede..Bu arada akdeniz de köpke balığı yok yani insanın yüzeceği yerlerde yok baya bi derinlerde var onlarda insanlardan tırsıyor birazcık insan görünce kaçıyorlar  ;D yengeçe gelince o ısırdığı zaman bi uyuşma gibi bişey oluyor kramp gibi bi süre hissemiyor gibi oluyosun ayağını derindeysen yandın  ;D kıyıdaysan sorun yok bi süre sonra geçiyor ve yerini kaşınmaya bırakıyor feci bi kaşıntı  ;D