Şu anda mutlu olmak için neye ihtiyacınız var???

Başlatan ...mystery..., Şubat 13, 2009, 11:16:16 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 25, 2009, 04:31:48 ÖSdeniz fobisi mi?? :haha: aaa durun ben bişey itiraf edip geliyim... itirafım geldii... :haha:
:haha: et bagalimm

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 25, 2009, 04:29:17 ÖSdenizi 7'de kapıyolar haa vayy be ne günlere kaldık... :haha: :haha:

yaa yazlığa gidene kadar buralarda öyle  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 25, 2009, 04:31:06 ÖSbenim deniz fobim var yenmeye ihtiyacim var  ;D

Sen gel ben seni yendiririm onda bişey yok ama biraz acımasızımdır bu konuda kur;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 25, 2009, 04:35:43 ÖSSen gel ben seni yendiririm onda bişey yok ama biraz acımasızımdır bu konuda kur;)
aboowww yandim diseene :o

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 25, 2009, 04:35:01 ÖSyaa yazlığa gidene kadar buralarda öyle  ;D
ilginççç.... :haha: aman zaten 7den sonra herkes yemek derdine düşüyo en çokta onu seviyorum tatillerde denize girersin bütün gün gider duşunu alır giyinir süslenir yemeğe inersin herkes şık sonra git gece 2-3-4-5 otur sabaha kadar çok güzel yaa bayılıyorum tatillere... alkis:) alkis:)

dielosch

şinasi

...mystery...

...mystery...

hiçbişeye şu an hiç olmadığım kadar mutluyum :haha: :haha: bugün çok güldüm yaaa.... yaril:) yaril:)

NİLSENAM

NİLSENAM

...mystery...

NİLSENAM kara kız oldunn.... alkis:) alkis:) tebrikleeeeeeerrrrr alkis:)

NİLSENAM

zeytin

...mystery...