Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 95 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 26, 2009, 05:22:21 ÖSÇok kötüyüm Gizem fena grip oldun hastaneden yeni geldim 2 tane serum olunca nasılım bende bilmiyorumm :angel:

geçmiş olsun canım  :-* :-*

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 05:21:46 ÖSZeytin Sayin Geceden Istirahat Odasinin Anahtarini Alda Uyu Biraz  :haha:

İyi olur Ataan abi valla gözümü açmaya halim yokkkkkk  :angel:

ATAAN

Evet Gizemcim Arada Bir Halkin Icine Karisiyorum,  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 26, 2009, 05:22:21 ÖSÇok kötüyüm Gizem fena grip oldun hastaneden yeni geldim 2 tane serum olunca nasılım bende bilmiyorumm :angel:
hiii geçmiş olsun... :-[ :-[

NİLSENAM

ATAAN

Gecmis Olsun Zeytincim, Bol Bol Bal Tarcin Karisimi Ye  okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 05:23:13 ÖSEvet Gizemcim Arada Bir Halkin Icine Karisiyorum,  :haha:
aaa ne demek halkın içi  :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 05:24:05 ÖSGecmis Olsun Zeytincim, Bol Bol Bal Tarcin Karisimi Ye  okey:)

Abığğğğğğğğğğğ neden bahsediyosun ağzıma bilem sürmem onları alerji yapıyo bana ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 05:23:13 ÖSEvet Gizemcim Arada Bir Halkin Icine Karisiyorum,  

ağbicim sen bizi halkatan görmüyomusun.... tickoff:) tickoff:) :haha: :haha:

ATAAN

Halkim Benim  :haha:
Yanee Zeytincim Resimdeki Pembe Elbiselerle Disari Cikarsan Tabiki Hastalanirsin Kardesim Yanee Yaa  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 05:25:18 ÖSHalkim Benim  :haha:
Yanee Zeytincim Resimdeki Pembe Elbiselerle Disari Cikarsan Tabiki Hastalanirsin Kardesim Yanee Yaa  :haha:

:haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 26, 2009, 05:23:56 ÖSdikkat et canım :-* :-*

Ah ah dikkat etsen ne olur şimdi sosyete gibi yağmurlu havalarda çeketle gezinirsen Hint fakiri gibi olcağı buydu ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 05:25:18 ÖSHalkim Benim  :haha:

Ondan önce Ataan abi şifayı kaptım ben hem o pembe kıyafetimin içinde kolarifer görünümlü yanee ;D

gece

Amaninnn Sosyetenin gözbebegi Zeytinim hastami  olmus ?  ;D
Gecmis olsun Zeytincim  :angel:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 26, 2009, 05:26:08 ÖSAh ah dikkat etsen ne olur şimdi sosyete gibi yağmurlu havalarda çeketle gezinirsen Hint fakiri gibi olcağı buydu ;D

yani öyle gezersen olucağı bu tabi...bundan sonra dikkat edersin.... ;D ;D

...mystery...

ben gidiyorum görüşmek üzere... byby:)