Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 06:18:12 ÖSDur Hele Aksama Asil Parti Bunlar Salonu Süslemece Turlari  :haha:
ooooo bugün basbakanimizinda dogum günü onuda cagiralim beraber kutlayalimm  :haha:

...mystery...

ııı o adam mı :haha: :haha: ciddi misin?? :-\ dalga mı geçiyosun.. :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 05:30:37 ÖSKiyamam Kardesime Ben, Hemen Saglik Bölümü Yapacagim, Sorumlusuda Gizem Olacak, Onun Arge Calismalari Cok Güzel  okey:)
vayy bee... :haha: ;D (bu aradaaa sağlık bölümümz var patron... :haha: )

zeytin

...mystery...

zeytin

NİLSENAM

zeytin

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 26, 2009, 08:45:24 ÖSNaber kıss karaböcük ;D

iyidir,senden şimdi nasıl oldun canım :-*

...mystery...

scht Nilsenam sende zeytine yeşil böcük desene altta kalma... :haha: :haha:

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 26, 2009, 08:44:52 ÖSçok güzel.tşk.... :-* okey:)
bişey değil canım nolucak elimemi yapıştı... :haha:

zeytin

bende hala yorgunluk varr annem tam 8 kere yanıma geldi yat diye ben ise yatmamak için direniyorum kemiklerim sıslıyo fena salgın var zaten antibiyotik kullanamıyorum dha doğrusu ilaç içmeyi sevmiyorum bakalım kaç gün devam etcezz ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 26, 2009, 08:48:23 ÖSbende hala yorgunluk varr annem tam 8 kere yanıma geldi yat diye ben ise yatmamak için direniyorum kemiklerim sıslıyo fena salgın var zaten antibiyotik kullanamıyorum dha doğrusu ilaç içmeyi sevmiyorum bakalım kaç gün devam etcezz ;D

annen haklı,dinlenmem gerek.... okey:) :-*

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 26, 2009, 08:48:12 ÖSbişey değil canım nolucak elimemi yapıştı...

:-*

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 26, 2009, 08:48:23 ÖSbende hala yorgunluk varr annem tam 8 kere yanıma geldi yat diye ben ise yatmamak için direniyorum kemiklerim sıslıyo fena salgın var zaten antibiyotik kullanamıyorum dha doğrusu ilaç içmeyi sevmiyorum bakalım kaç gün devam etcezz ;D
7 gün yadaa 1 hafta (çok soğuk oldu farkındayım ama napıyım içimdeki canavaaarr.... bööö ;D ;D )

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 26, 2009, 08:49:33 ÖSannen haklı,dinlenmem gerek....

:-*
bencede zeytin annen haklı... ya:)

Nilsenamcım öptüm seni şap şup... :-* :haha:

zeytin

annem hep haklıda hep haklı olmasına tahammül edemiyorum o ayrı :haha: :haha: