Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 93 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

burda değilde başka yerlerde oldu ablam... :haha: (ecelime susadım sanırım sus canavar suuusss :-X )

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 26, 2009, 09:13:08 ÖSNeler ouyo burda bakayim  :zopa:  kur;) ;D

bişey olduğu yok ablacım demi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kur;)

NİLSENAM

ahhhhhhhh ablacığım bişey olduğu yok.....kızlar bişey oldumu burda  ::) ::) :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 26, 2009, 09:13:39 ÖSburda değilde başka yerlerde oldu ablam... :haha: (ecelime susadım sanırım sus canavar suuusss :-X )

Kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sana ben çaktırma dimedimmi didim sanırım sus bakem senn :-X

...mystery...

valla içimdeki canavar azıcık pıtlattı... :cryla: :cryla:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 26, 2009, 09:13:39 ÖSburda değilde başka yerlerde oldu ablam... :haha: (ecelime susadım sanırım sus canavar suuusss :-X )

kız sus çaktırma.. :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 26, 2009, 09:14:28 ÖSKızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sana ben çaktırma dimedimmi didim sanırım sus bakem senn :-X
canavarrr yaaa... offf onun yüzünden heeeeppp ağlarım amaa.... :-[ :-[

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 26, 2009, 09:12:57 ÖSsen noyu yanlış verdinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn  yaril:) yaril:)

eh hadi bakem tekrar viriyom nomu :haha:

NİLSENAM

bişey olmadı değilmi kızlar... kur;) kur;) :haha: :haha:

ATAAN

https://www.youtube.com/watch?v=Ptkomy5xTao&feature=PlayList&p=A5B5682E7BFC3E2F&playnext=1&index=1
Live is Lifeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Party Timeeeeeeeeeeee, Nerde Dogum Günü Cocuguuuuuuuuuuuuuuuuu
 hiihi:) dance:) hiihi:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 26, 2009, 09:15:28 ÖSeh hadi bakem tekrar viriyom nomu :haha:

ok.bende yeniden arıyom bakım...çıkacakmı  :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 26, 2009, 09:15:14 ÖS;D ;D tamam çaktırmam...

Sen kaldırımdan git balyozlamı dövdürcen bizi yaril:) yaril:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 26, 2009, 09:15:14 ÖS;D  tamam çaktırmam... ;D

gizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm  :zopa: kur;)

NİLSENAM

gizem bizi ele verdinnnnnnnnnnnnnnnnnnn :zopa: :zopa: :haha: :haha:

zeytin

ataan abi doğum günü çocuğu yokkkkkkkkkkkkkk  :haha:

NİLSENAM

biz varızzzzzzzzzzzzzzzzzzz :haha: :haha: