Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 93 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 09:27:16 ÖSSüleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  ;D

Şimdi bu Almaca kelime oyununda kelimeleri doğrusunu yazıyosun yaa ben rekor kırdım benim adımı yazmıyolarrr yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 26, 2009, 09:27:29 ÖSGizem balyoz şimdi sana gelcek :zopa:
balyoz nedir bir hatırlatırmısın bana resim falan... ::) :haha:

NİLSENAM

yok gizem bu defa sen gittin  :zopa: :zopa: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 26, 2009, 09:28:14 ÖSşimdi bu Almaca kelime oyununda kelimeleri doğrusunu yazıyosun yaa ben rekor kırdım benim adımı yazmıyolarrr yaril:)
yaril:) yaril:) yaril:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 26, 2009, 09:25:42 ÖSablacım sen konularda şöyle bir gezinsene... :haha: :haha:

BAKIN YA SIMDI KONUSUN YADA BEN SIZI KONUSTURUCAM ONA GÖRE  :zopa: ;D

ATAAN

Yakinda Yeni Konu Acilacak, Sinifi Hababam Sinifina Cevirmeyin Haaaa  :zopa: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 26, 2009, 09:28:14 ÖSşimdi bu Almaca kelime oyununda kelimeleri doğrusunu yazıyosun yaa ben rekor kırdım benim adımı yazmıyolarrr yaril:)

nedenkiiiiiiiiiiiiii  yaril:) yaril:) yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 26, 2009, 09:28:35 ÖSyok gizem bu defa sen gittin  :zopa: :haha:
o zaman ben bi aynaya bakıp geliyim son kez... :haha:

NİLSENAM

...mystery...

...mystery...

NİLSENAM

ben şimdilik çıkıyorum....sonra grş.... :-* :-* byby:) byby:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 09:29:56 ÖSYakinda Yeni Konu Acilacak, Sinifi Hababam Sinifina Cevirmeyin Haaaa  :zopa: :haha:

annaaa konusu nekii kur;) yaril:)

...mystery...

:o

yok artıkk... :haha: bekliyorum zeytin yavaş öldür mümkünse bi tane geçir bitsin gerçi yavaşta vursan bi hamlelik iş ama... ;D

zeytin

Yaa benim adımı yazmıyolarr kii ben okadar kafa patlattım bu hasta halimleeeeeeeeeeee :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 26, 2009, 09:31:27 ÖSben şimdilik çıkıyorum....sonra grş.... :-* byby:)
:-* byby:) güle güle sevimli melek...