Almanca Fıkra

Başlatan lehrerin, Mart 07, 2007, 01:37:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yigit977

sinemm

pupilie

arkadaslar temelimizin bir kac fikrasinida almanca tercume etsenizde türkce anlamayan fikra severleride mutlu etseniz.Bu zengin kültürden onlarda faydalansinlar:
""Zenginin birinin cani sikilir bir yarisma yapmaya karar verir:Yarismanin konusu havuzu türlü tehlikeli deniz yaratiklariyla dolduracak ve havuzu yüzüp canli cikana büyük ödül verilecek.
Elemelere Bir japon bir alman birde temel kalir.Yarisma günü havuz basinda toplanilir.Zengin anons eder bir milyon dolar .havuzu gören yarismacilarda ses yok.Yat arti kat tik yok .zengin sinirlenmeye baslar ulan ibn.. demeden temel can havliyle havuzun öte tarafinda cikar.
"Hani nerede ibn."zengin tamam verecezde ne bu acelen der.
temel ben o ibneyi degil beni suya iten ibneyi sorayurum."der

197

Alıntı yapılan: pupilie - Ocak 29, 2008, 12:56:14 ÖÖ
arkadaslar temelimizin bir kac fikrasinida almanca tercume etsenizde türkce anlamayan fikra severleride mutlu etseniz.Bu zengin kültürden onlarda faydalansinlar:
""Zenginin birinin cani sikilir bir yarisma yapmaya karar verir:Yarismanin konusu havuzu türlü tehlikeli deniz yaratiklariyla dolduracak ve havuzu yüzüp canli cikana büyük ödül verilecek.
Elemelere Bir japon bir alman birde temel kalir.Yarisma günü havuz basinda toplanilir.Zengin anons eder bir milyon dolar .havuzu gören yarismacilarda ses yok.Yat arti kat tik yok .zengin sinirlenmeye baslar ulan ibn.. demeden temel can havliyle havuzun öte tarafinda cikar.
"Hani nerede ibn."zengin tamam verecezde ne bu acelen der.
temel ben o ibneyi degil beni suya iten ibneyi sorayurum."der

Cok güzel bir fikra tesekkür ederim... Fakat bu tür fikralarda sansürlü yazarsak daha iyi olur diye düsünüyorum... :)

zemheri

TESEKÜR EDERiM EMEGINIZE
ELLERINIZE SAGLIK

...mystery...

almanca hakkında çok bişey bilmeme rağmen bildiğim birkaç kelimeyle az buçuk anladım güzelmiş :D teşekkürler :D

Gülseminnn

cok hostu  funny:)

paylasim icin tesekkurler

ashley

Der Zahnarzt sagt zum Patienten:Warum schreien Sie denn so?Ich habe doch noch gar nicht angefangen zu bohren!.''Nein,aber Sie stehen auf meinem Fuß!'',jammert der Patient. ;D

ashley

''İch gratuliere Ihnen''sagt der Arzt  zum Fleischer,''Sie haben einen Sohn.Er wiegt sieben Pfund!''.''Sieben Pfund?''staunt der Fleischer.''Mit oder ohne Knochen?''

cchatg

fıkrayla ne alaksı var habe ıch nıcht verstanden uydurma bırsey

ashley

Die Eltern eines Kindes machen sich gro

ashley

Die Eltern eines Kindes mschen sich grosse Sorgen,weil es nicht spricht.Eines Tages sagt das Kind beim Essen:''Die Nudeln sind zu kalt!''Die Mutter freut sich sehr und ruft:''Du kannst ja doch sprechen!22Der Vater freut sich auch sehrund sagt:''Warum hast du denn bisher nie gesprochen?''Das Kind antwortet:''Bisher war alles in Ordnung.''

ashley

Die Enkelin kommt vom Kochkurs nach Hause.Ihre Grossmutter fragt sie:''Dürft ihr das aufessen,was ihr kocht?''
Die Enkelin antwortet:''Wir müssen!''

ashley

Ein Schüler sagt zu seinem Freund:''Meine Mutter macht alles falsch.Am Abend,wenn  ich putzmunter bin,muss ich  ins Bett gehen,am Morgen,wenn ich todemüde bin,muss ich aufstehen.''

m.ali2553

halime koc

banada çok saçma geldi ama yinede tşk ederim yaril:)

Denizniko

hahahahahah komikmis gercekten..