Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 27, 2009, 09:26:14 ÖSyaa hayırr bu kırmızı şapkalı benimki... :haha: :haha:

ama hayır benim gördüğüm kırmızı şapkalı resmin değil yakın plan olan siyah bereli bir resim vardı onu diyorumm :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 27, 2009, 09:26:22 ÖSgüzelmişin sendemi bonusgillerdensin :haha:
evet yani sayılır kıvırcık değil düzde değil dalgalıdanda fazlası bide acayip kabarıyo burda ıslaktı... o yüzden sönük azıcık... :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 27, 2009, 09:27:11 ÖSama hayır benim gördüğüm kırmızı şapkalı resmin değil yakın plan olan siyah bereli bir resim vardı onu diyorumm :haha:
anladım az önce onu koymuştum şimdi yine koyıyım... :haha:

...mystery...

kirsehir7

annammm burda neler oluyooooo kanatiyonuzzzzz  :zopa: laf lafi aciyora kis kisss bakem

...mystery...

NİLSENAM

yine fırça yiyecez kızlar.....kaçınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :zopa: :zopa: :haha:

...mystery...

zeytin

itiraf edecemde nirden başlıycağımı bilmiyorum :haha:

zeytin

Şimdi aklıma geldi ben iki gün öncesinden hastaneye gdip tomografi çektircektimmm ama onuda yapmadım

dielosch

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 27, 2009, 09:46:52 ÖSŞimdi aklıma geldi ben iki gün öncesinden hastaneye gdip tomografi çektircektimmm ama onuda yapmadım
itiraf edim iyi bi dayagi hakettin sen  :zopa: tickoff:)

zeytin

Ben zaten tam bir dayaklığım  utanan:)

zeytin

yavaş olsun ama hastayım yaa o bakıma

dielosch

kıyarmıyız hiç  :-*  :angel:  ;D

...mystery...

itiraf ediyorum bugün hayatımda en çok yediğim çikolatayı yedim çok özlemişim... yuppi:) yuppi:)