Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

zeytin

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 27, 2009, 09:37:23 ÖSkızlar ben çıkıyom.sonra grş. :-

Kız nire gidiyon daha karpuz neyin kesecedükk :haha: byby:) byby:)

zeytin

Kırşehirlimmmmmmmmmmmmmm  hoşgeldinnnnnnnnnnnn balummmmmmmmm nasılsın görmeyelii alkis:)

...mystery...

neden yaa beni sevimli meleğim.... :embarassed: neyse sonra görüşürüzz... :-* öptüm seni kocaman kocaman... :-* :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 27, 2009, 09:37:23 ÖSkızlar ben çıkıyom.sonra grş. :-

Kız nire gidiyon daha karpuz neyin kesecedükk

sonra keserükkkkkkkkkkkkk  :-* byby:) :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 27, 2009, 09:38:52 ÖSneden yaa beni sevimli meleğim....neyse sonra görüşürüzz...öptüm seni kocaman kocaman...

bende seni en şapurundannnnnnnnn tatlı baş belem benim  :-* :-* byby:) byby:)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 27, 2009, 09:39:29 ÖS
Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 27, 2009, 09:38:19 ÖS

Kız nire gidiyon daha karpuz neyin kesecedükk

sonra keserükkkkkkkkkkkkk

Öpt seni kocaman karaböcüğüm iyi geceler byby:) byby:)

zeytin

Kırşehirlim nirdesinnnnnnnnnnnn

dielosch

ee almancax nasıl?ne zamandır giremiyorum yani uzun olarak  ::)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 27, 2009, 09:38:44 ÖSKırşehirlimmmmmmmmmmmmmm  hoşgeldinnnnnnnnnnnn balummmmmmmmm nasılsın görmeyelii alkis:)
canuuuuummmm benimhosbulduk iyim sen nasulsunnn bakem :-* ;D

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 27, 2009, 09:42:51 ÖScanuuuuummmm benimhosbulduk iyim sen nasulsunnn bakem :-* ;D

Bende iyilik diyelim tabi sırt ve boyun ağrısı hatta nefes almakta zorluk cekmezsem iyiym hatta akşam üstü oksijen almam erekiyodu hastaneye gdip ama ben n yaptım ne ettim gitmedim yinee kur;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 27, 2009, 09:44:20 ÖSBende iyilik diyelim tabi sırt ve boyun ağrısı hatta nefes almakta zorluk cekmezsem iyiym hatta akşam üstü oksijen almam erekiyodu hastaneye gdip ama ben n yaptım ne ettim gitmedim yinee kur;)
gecmis olsun canim  :-*
neden gitmedin bakem  :zopa: simdi seni bi güzel paylarim haaaaa

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 27, 2009, 09:45:51 ÖSgecmis olsun canim  :-*
neden gitmedin bakem  :zopa: simdi seni bi güzel paylarim haaaaa

gitmedim üşeniyorum yaa hastane kokusu beni iyice hasta ediyo yaa yarına zaten gitcem ozamana oksijenimi alırım  :)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 27, 2009, 09:51:36 ÖSgitmedim üşeniyorum yaa hastane kokusu beni iyice hasta ediyo yaa yarına zaten gitcem ozamana oksijenimi alırım  :)
iyilesmen icin mecbur gitmelisinn yoksa gelirim sacinda sürür götürürüm senii  :zopa:

zeytin

Üğğğğğğğ annemde aynı şeyi dedii yarın erkenden gitcem zaten randevu aldım ama ben oraya gidince iyice hasta oluyorum  ;D