Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 27, 2009, 05:35:06 ÖSYa bu işi Esma abla yapıyordu bi ara  :embarassed: nerde yaa hiç girmez olduu özledimm valla  :embarassed:
esma abla işlerinden dolayı giremiyomuş şimdilik gece abla ve ATAAN amcaNA(patronumaaa) devretti.. alkis:)

zeytin

...mystery...

ATAAN

Bende Oyumu Vereyimde Yeni Talihliyi Belirleyelim Bari  ;D

kirsehir7

gece

Son uyari : Bu gece Kirmizi Koltugumuzun yeni misafini belirliycez, Oy vermemis arkadaslarimiz var ise
Buyrun verin...
Gece TR Saatiyle 00:00 da yeni konugumuz belli olucak ve anketimiz tekrar düzenlenicektir...

Saygilar...  :)

gece

almancax SAKINLERI, KIRMIZI KOLTUGUMUZUN YENI MISAFIRI OYLARINIZLA BELIRLENDI.

Nilsenam  10 (71.4%) OY ORANIYLA KOLTUGUMUZA OTURMAYA HAK KAZANDI...

SAYIN NILSENAM KIRMIZI KOLTUGUN BU HAFTAKI MISAFIRI OLMAYI KABUL EDIYORMUSUNUZ ?

gece

SEVGI-40

ilk oy benden mübareke ya nerde bu bizim marsli özledik ya  :cryla:

...mystery...

gece abla benim bildiğim kadarıyla jentzsch oturmuştu kırmızı koltuğa hatta kaldıramamıştınız hatta onur abi ve yücel güvenlik görevlisilerdi... :haha: :haha:

ATAAN

Eskiden Oturan Üyelerimiz Ikinci Tura Basladilar, Yeni Üyelerden Oturtmuyoruz, Biraz Bizleri ve Forumumuzu Tanisinlar Ondan Sonra Listeye Aliriz  okey:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 28, 2009, 01:04:37 ÖÖgece abla benim bildiğim kadarıyla jentzsch oturmuştu kırmızı koltuğa hatta kaldıramamıştınız hatta onur abi ve yücel güvenlik görevlisilerdi... :haha: :haha:
:haha: :haha:

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 01:05:53 ÖÖEskiden Oturan Üyelerimiz Ikinci Tura Basladilar, Yeni Üyelerden Oturtmuyoruz, Biraz Bizleri ve Forumumuzu Tanisinlar Ondan Sonra Listeye Aliriz  okey:)
anladım... ya:) okey:) şimdi bende mi oturucam bi daha hayır olamaz hem bana sıra gelmez ki... :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Şubat 28, 2009, 12:16:14 ÖÖ
almancax SAKINLERI, KIRMIZI KOLTUGUMUZUN YENI MISAFIRI OYLARINIZLA BELIRLENDI.

Nilsenam  10 (71.4%) OY ORANIYLA KOLTUGUMUZA OTURMAYA HAK KAZANDI...

SAYIN NILSENAM KIRMIZI KOLTUGUN BU HAFTAKI MISAFIRI OLMAYI KABUL EDIYORMUSUNUZ ?

evet ediyorum :) :)

gece