“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

İYİKİ Mars'a ulaşmanın bir yolu yok sen orda naparsın yerçekimi yok bişey yok hava bile yok otur oturduğun yerde... :haha: Hem belki onur abi gelmez sen onu bırakamazsın burda gerçi o seninle uzayın en derinine bile gelir ama iş bu olmıcak şeyleri yazabilirim... :haha:

ATAAN

Size Gari Hic Birsey Dimiyorum  :haha: Tosbasiniz Tosbaaaaaaa  :haha:

...mystery...

SEVGI-40

...mystery...

ATAAN

Bonbon Sekeri Asistanim Hala Siritiyor Ya Inanmiyorum  :haha:

SEVGI-40

...mystery...

zeytin

Keşke şuanda gerçekten elimden bişeyler gelsede Çiğdemin sorunlarını çözebilsem :embarassed:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 28, 2009, 01:17:07 ÖÖkeske iki tane sevgi olsaydi  :haha:
İYİKİ bitane var.. bu dünyada biz 2 üzgün Sevgi'yi kaldıramazdık...Birine kıyamazken ikisine hiç kıyamaz ve üzülmelerine dayanamazdık... :-[

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 28, 2009, 05:44:21 ÖSKeşke şuanda gerçekten elimden bişeyler gelsede Çiğdemin sorunlarını çözebilsem :embarassed:
buna hiç bişey diyemem çünkü bende bunu çok isterdim... :-[ :-[

şinasi

...mystery...

Alıntı yapılan: şinasi - Şubat 28, 2009, 11:42:12 ÖSKeşke hiç büyümeseydim.
Keşke... :-[ (patron beni kovucak az kaldı... :-[ )

İYİKİ büyümüşsünüz en azından Dünya'yı tanıdınız ne kadar kötüde olsa iyi yönleride var... :)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 28, 2009, 07:07:09 ÖSİYİKİ bitane var.. bu dünyada biz 2 üzgün Sevgi'yi kaldıramazdık...Birine kıyamazken ikisine hiç kıyamaz ve üzülmelerine dayanamazdık... :-[
;D

SEVGI-40

keske dün forumdan biraz daha gec ciksaydim  :cryla: :cryla:

ATAAN

Sevgicim Benim Bitanedir, Kopyalarindan ve Taklitlerinden Sakininiz  ;D
Gizemcim Harika Isler Cikariyorsun, Devam  okey:)

...mystery...