Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri

Başlatan celik_mehmet, Ocak 20, 2008, 03:43:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

omerenkur

bekliyorum bir ayla üc ay içinde sonuc gelecek dedi kadın zorla kadını ikna edip bu aile toplum kağıdı yüzünden az daha randevu yanıyordu yani kadın insaflı cıktı tskler

bars

ömer aile toplum kagidi hakkinda bilgi verebilirmisin ben ilk kez simdi duydum.
vukuatli nüfüs kayit örnegi mi bu yoksa??

westgofret

Alıntı yapılan: bars - Şubat 28, 2009, 12:02:24 ÖSömer aile toplum kagidi hakkinda bilgi verebilirmisin ben ilk kez simdi duydum.
vukuatli nüfüs kayit örnegi mi bu yoksa??

Toplu nüfus kağıdı diye bir kağıt yok , en azından ben duymadım .

Onun dediği ,vukatlı nüfus kayıt örneği.

westgofret

Alıntı yapılan: westgofret - Şubat 28, 2009, 12:26:24 ÖSToplu nüfus kağıdı diye bir kağıt yok , en azından ben duymadım .

Onun dediği ,vukatlı nüfus kayıt örneği.

Heh yanlış yazdım  :zopa:

Aile toplum kağıdı diye bir şey yok:)

ATAAN

Sayin Gece,
Ben, ömerenkur Üyemizin Vize Heyecanina Veriyorum Yapmis Oldugu Bu Hareketi, Sizin Sitemizin Moderatörü Oldugunuzu Bile Farkedememis.Yalniz Kendisinin Yüzünden Bana Özel Mesajdan Durumlarini Soran ve Yardima Ihtiyaci Olan Insanlara Özelden Cevap Kesinlikle Vermiyecegim Artik, Sorularini Konu Olarak Söyledigimiz Kurallara Uygun Olarak Acsinlar, Bilgisi ve Tecrübesi Olan Arkadaslar Cevap Verirler. Acil Yardim, Lütfen Yardim Edin Basligiyla Acilacak Konular Direk Silinecektir. Kurallarimizi Tekrar Okusunlar Bir Zahmet.

gece

Alıntı yapılan: omerenkur - Şubat 28, 2009, 10:58:15 ÖÖgecemisin karanlıkmısın benim hitabımda bişey yok sen ne karışıyorsun ben bir yanlışı düzeltmeye çalışıyorum güvendiğim icin zaten başka bir yere sormaya gerek duymadım sen dikkat et konuşmana eliştirilere acık ol karşındakide hukuk danışmanı olmasa da herkez kendine göre bir insan bence sen tavrına çeki düzen ver insan ol

Alıntı yapılan: omerenkur - Şubat 28, 2009, 11:03:56 ÖÖben sayın ataanla konuşuyorum sorum ve eleştirim ona yönelik sen ne karışıyorsun forumun yönetici veya bişeyi olabilirsin karşındaki insana hitap etme şeklini öğren anladın mı ücüncü kişiye ne düşer onu alırsın adam ol

KIRMIZI KART

AY IŞIĞI

slm salı günü randevum var bütün evraklarım hazır eşimin gelir belgeleri ve ssk girişi kira kontratı ve 3 tane tapu götürecem sizce başka birşeyler isterlermi birde banka hesap cüzdanı toplam gelir 2 buçuk milyar gibi görünüyor artı 3 tanede tapu sizce yeterlimi başka birşey isterlermi

AY IŞIĞI

ATAAN

Cevap Gelmez Cünkü Konunun Icinde Soru Soruyorsunuz, Sorunuzu Yeni Konu Acarak Sorarsaniz, Daha Cabuk Cevap Alirsiniz  okey:)

inatci72

merhaba ben ret aldım ama evraklarım içeride tekrar yollanacak istek benim evrak hazırlamam gerekiyormu içerideki dosyam yeterlimi bilgi verirseniz sevinirim

ATAAN

Onur Çetin

birsey ögrenmek istiyorum eşimin ek işi var bu bir senelik olması lazımmı

amed58

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 02:56:05 ÖS
Burada Soru Sormayiniz, Sorularinizi Yeni Konu Acarak Sorunuz
yorulma boşa burada sorun sorun de daha kolay laf dinler insanlar hahahahahahha

MuhaяяeM

Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için yukarıdaki kurala uymayan konular kapatılmaktadır, dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.