Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Ne Diyorsun Allah Askina Kirsehir Ya  ::) :-[

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 28, 2009, 01:42:44 ÖSslm arkadaslar hepinizi cok seviyorum hicbirinizi unutmayacagim.
benim icin artik almanya hayati bitmistir pazartesi Türkiyeye dönüyorum.belki uzun süre giremeyecegim.sizleri tanidigim icin cok mutluyum. :'( :'(

Ne diyorsun Tatlim Sen  :o  :-[

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 28, 2009, 01:42:44 ÖSslm arkadaslar hepinizi cok seviyorum hicbirinizi unutmayacagim.
benim icin artik almanya hayati bitmistir pazartesi Türkiyeye dönüyorum.belki uzun süre giremeyecegim.sizleri tanidigim icin cok mutluyum. :'( :'(

Bitanem nediyosun sennnnnn şuanda şok oldum  :o :cryla:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 11:25:17 ÖSZeytine Soru Sordum Kacti Tosba Iyimi  :haha:
Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 11:29:05 ÖSÖyle Gevrek Gevrek Abi Senin Terleten Sorular Gelmedi Diyip Duruyordu  :haha:

Nirde soruların abicim ben göremedim bu arada dün ben kaçmadım Elektrikler kesilldi yaa o yüzden giremedim bi ara geldi sonra yine gitti yanee

ATAAN

Süren Dolunca Sildim Sorumu Zeytincik, Artik Sira Nilsenamin  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 05:45:43 ÖSSüren Dolunca Sildim Sorumu Zeytincik, Artik Sira Nilsenamin  ;D

Çok üzüldüm dermişim :haha:

ATAAN

Neyse Ikinci Turda Aliriz Senide  :haha:

zeytin

ohohoho bana sıra gelene kadar daha çok sıra var sorman için de son ünümü bekledin bidaki sefere olursam eğer soğuk sorular alıyım :haha: :haha:

ATAAN

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 05:55:48 ÖSBelli Olmaazzzzz   :haha:

Olur oluuurrr bal gibi olur gerçi bala alarjim var ama istemiyorummmm ben koltuktayken sorymışın yanee bana göre nee tickoff:) tickoff:) :haha:

ATAAN

Bal Yemeden Olurmu Sende Yanee Zeytin  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 06:00:21 ÖSBal Yemeden Olurmu Sende Yanee Zeytin  :haha:

alarjim var alarjimmmmmmmmmmmmmmmmm  :haha:

ATAAN

Sosyetede Olur Böyle Alarjilar  :haha:

zeytin

Dimi yanee öbür sosyetimdede var ama pek belli etmeyiz :haha:

ATAAN

Bal Yok, Mangal Yok Böyle Hayatmi Olur Baaaa  ;D

zeytin

olu olu takıl bana hayatını yaşa :haha:

gece

Bal neysede Mangalsiz olmaz ya  :haha: