Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: şinasi - Şubat 25, 2009, 02:09:02 ÖSAynı lafın tekrar tekrar söylenmesine çok kızıyorum.

Abıııııııııı bende öyleeeeeeeeee offoff:) offoff:)

...mystery...

sanki anlamadık sanki gerizekalıyız sanki kafamız basmıyo gibi 3 sn.de 5000 kere söylüyolar(tamam kabul...abarttım yaril:) ) çok GICIK oluyoruuuuuuuuuuuuumm..... offoff:) offoff:)

NİLSENAM

dielosch

yatağını düzelt !!!

gıcık oluyorumm  tickoff:)

kaç saattir evdesin şu bulaşıkları makineye yerleştirmek çok mu geliyor şu yatağını toplamak çok mu zor evi bi süpürsen çok mu fazla gelcek bi de silip toz alsan..çok şey istiyorum sankiii..YOkk yokk ben eşeğimmm  herşey ben de sen de otur öyle .. tickoff:)

bundan da nefret ediyorum bi başlıyor susmuyorr  offoff:)

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 25, 2009, 08:10:16 ÖSyatağını düzelt !!!

kaç saattir evdesin şu bulaşıkları makineye yerleştirmek çok mu geliyor şu yatağını toplamak çok mu zor evi bi süpürsen çok mu fazla gelcek bi de silip toz alsan..çok şey istiyorum sankiii..YOkk yokk ben eşeğimmm  herşey ben de sen de otur öyle .. tickoff:)

bundan da nefret ediyorum bi başlıyor susmuyorr  offoff:)
;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 25, 2009, 08:10:16 ÖSyatağını düzelt !!!

bundan da nefret ediyorum bi başlıyor susmuyorr  
ayyy benim annemde hep bunlari söylerdi bana bende coook gicik olurdum  offoff:) ama simdi bu sözlerini bile arar oldum. :cryla:

zeytin

Günlük ev işlerini yap sonra ne yaparsan yap diye bir laf tickoff:)

şinasi

Komşu kadınların her gün bir başka evde toplanıp oturduktan sonra eve geldiği zamanda zaten bi yere çıktığımmı var demelerine gıcık oluyorum.

...mystery...

zeytin

Annem tek başına bişey yapmak istemediği zaman eğer azından Bestoşşşşşşşşş diye bir ses çıktığında kendimi Karadeniz sularına atmak istiyorum

offoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: şinasi - Şubat 26, 2009, 03:32:52 ÖSKomşu kadınların her gün bir başka evde toplanıp oturduktan sonra eve geldiği zamanda zaten bi yere çıktığımmı var demelerine gıcık oluyorum.
ya:) ya:)

şinasi

Markete git şinasi,pazara git,çocukların okuluna git,çocukların dersine yardım et,odun kır,sobayı yak,Musluğu tamiret,git ekmek al,Elektrik tamiri yap şinasi aklına ne gelirse.sonrada ya ne iş yapıyosunki akşama kadar PS ni başındasın tembelsin lafından nefret ediyorum.

...mystery...

...mystery...

insanların yüzlerine kırıcı şeylerin direk söylenmesinden nefret ederim insan azıcık düzgün bi dille söyler... offoff:) offoff:)

...mystery...

hadi Tarih çalış bırak bilgisayarııı.... offoff:)

acayip sinir olurum ;D

3,14