A1 sertifikasını almak için goethe entütüsü dışında eğitim almak?

Başlatan KasperSky, Şubat 27, 2009, 09:41:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KasperSky

Ya arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan lütfen cvp versin goethe entütüsü dışında bir kurumda ders alsak bi sakıncası olur mu? Sertifika almak için illa goethe de mi kurs almak gerekiyor

sela

hayır illak goethede almaz zorunda diilisin herhangi bi kurstan da alabilirisin ama bence sınava yönelik hazırlayan bi kurs olsun kolay gelsin sana şimdiden...

jentzsch

Kursa istedıgın yerde gıdebılırsın.Gıtmek zorunda da degılsın.Fakat sınava Goethe'de girmek zorundasın..

facetoface

arkadasım oncelikle sunu belirteyim a1 sınavını yapan yer goethedir  ve sınavı yapan yerde senin kursa gitmen daha mantıklı olacak ben goetheye gidiyorum  bizim sınıfta bi arkadas var kendisi 4 ay baska bir kursta a1 icin eğitim almıs sınavdn 34 almıs şimdi ise goetheye geliyor   goethenin avantajı seni bire bir sınava hazırlıyorlar ama baska yerlerdeki kurslar öle değil  bence yapacağın en doğru karar goetheye gitmek eğer a1 i almak istiyorsan

inatci72

başka yerdende alabilirsin kadıköy DIALOGUE git hanife hoca var orada bugüne kadar sınıvında kalan olmadı tek severde sınavı geçtiler bende onlardan biriyim

KasperSky

Alıntı yapılan: inatci72 - Mart 01, 2009, 11:41:32 ÖSbaşka yerdende alabilirsin kadıköy DIALOGUE git hanife hoca var orada bugüne kadar sınıvında kalan olmadı tek severde sınavı geçtiler bende onlardan biriyim
Acaba sana bu kurs ne kadara mal oldu ve süresi ney öğrenebilirmiyim ???

inatci72

yoğun kur aldım haftada 4 gün iki ay sürdü ve aldık gitti tel aç görüşme yap detaylı bilgiyi verirler

inatci72

ücret burada yazamam ama uygun verdiğin her kuruşun hakkını alrsın tabi birazda sana bağlı :)