Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 110 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 01, 2009, 01:42:02 ÖSkız bunlar ataa ağbiye olurmu acaba :haha:
olur olur.. ;D

misafir umduğunu değil bulduğunu giyer... ;D

şaka şaka numaraya göre veririz bizim evde terlik deposu var siz bilmiyosunuz... :haha:

ATAAN

Gizem Alemsin Valla Güldürdün Beni, Ne Güzel Terlikler Onlar Öyle  :haha: :haha: :haha:

NİLSENAM

eee ağbicim kaç numara giyison  :haha: :haha:

ATAAN

42, Klasik Türk Erkegi Ayakkabi Numarasi  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 01:50:53 ÖS42, Klasik Türk Erkegi Ayakkabi Numarasi  :haha:
o zaman benim babam garip bir Türk erkeği 40 giyiyo... :haha:

ATAAN

Ya Niye Ayaktan Bahsediyoruz Kizlar, Düsmanimiz Anarmis, Hurafeye Bak :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 01:44:50 ÖSGizem Alemsin Valla Güldürdün Beni, Ne Güzel Terlikler Onlar Öyle  :haha:
yaril:) yaril:)

biraz garip açıyla çekmişler ama cidden rahat terlikler... :haha:

NİLSENAM

ATAAN

Ayakbacilarin Düsmanlari Sürekli Anmaktan Is Güc Yapamazlar O Zaman Mantik Yürütürsek  yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 01:52:49 ÖSYa Niye Ayaktan Bahsediyoruz Kizlar, Düsmanimiz Anarmis, Hurafeye Bak :haha:
;D ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 01:53:26 ÖSAyakbacilarin Düsmanlari Sürekli Anmaktan Is Güc Yapamazlar O Zaman Mantik Yürütürsek  yaril:)
:haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 01:52:49 ÖSYa Niye Ayaktan Bahsediyoruz Kizlar, Düsmanimiz Anarmis, Hurafeye Bak :haha:

dost ayağa bakar dememişler boşuna  :haha: :haha:

ATAAN

Mesela Benim Ellerim Kac Numara, Kac Numara Eldiven Giyiyorum, Eldivende Numara Varmi Ya  :haha:

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 01, 2009, 01:54:18 ÖSdost ayağa bakar dememişler boşuna  :haha: :haha:
dost başa düşman ayağaa... ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 01, 2009, 01:56:00 ÖSdost başa düşman ayağaa... ;D

biz düşman olmadığımıza göre  ;D ;D