Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

mub@rek

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 01, 2009, 06:05:42 ÖShoşgeldin mub@rek nasılsın  alkis:)

Hosbuldum arkadasim iyiyim, Sen nasilsin?

NİLSENAM

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 06:16:54 ÖSHosbuldum arkadasim iyiyim, Sen nasilsin?

çok iyiyim tşk.ederim.tatilin nasıl geçti  alkis:)

NİLSENAM

ATAAN

Mübarek Dün Bir Göründün Kayboldun, Dedim Sanirim Ucaktan Baglandi, Inis Yapamadi Henüz.
Nasildi Bakalim Almanya, Beni Ziyaret Ettinmi, Hani Ugrayacaktin Tosba  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Mart 01, 2009, 06:16:23 ÖSben gidip geliyorum  ;D :haha:
Gidin Ama Gelmeyi Unutmayin Sayin Gece  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 06:19:01 ÖSGidin Ama Gelmeyi Unutmayin Sayin Gece  :haha:

Unuturmuyu hic yemek derdi öldürür adami, hic yemek yemesek olmazmi ya  ;D :haha:

ATAAN

Demi Sunu Hap Tablet Sekline Getirselerde, Ne Iyi Olur Dimi  ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 01, 2009, 06:21:53 ÖSUnuturmuyu hic yemek derdi öldürür adami, hic yemek yemesek olmazmi ya  ;D :haha:

olmaz ablacığım ;Dhele ben hiç yemek yemeden duramam :haha: :haha:

NİLSENAM

ben çıkıyorum,biraz işim var.sonra grş. :-* :-* byby:) byby:)

ATAAN

Nilsenam Kapiyi Acik Birak Yine  :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 01, 2009, 06:17:27 ÖSçok iyiyim tşk.ederim.tatilin nasıl geçti  alkis:)

Cok güzeldi, Almancax' da ögrendigim bir cok kelimeyi yerinde tecrübe etmis oldum. :)

NİLSENAM

ben kapıyı açık bırakıyımda her önüne gelen içeri girsin öylemi ataan ağbiiiiiii :haha: :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 01, 2009, 06:28:58 ÖSben çıkıyorum,biraz işim var.sonra grş. :-* :-* byby:)

Görüsmek üzre..  byby:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 06:29:57 ÖSCok güzeldi, Almancax' da ögrendigim bir cok kelimeyi yerinde tecrübe etmis oldum. :)

ne güzellllllll alkis:) :)

...mystery...

ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmm.... yuppi:) yuppi:) sonunda İstanbuldayım yine yine ve yine... yuppi:)

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 01, 2009, 07:02:46 ÖSben geldiiiiiiiiiiiiiiimmm.... yuppi:) yuppi:) sonunda İstanbuldayım yine yine ve yine... yuppi:)

Ahhh ahh Istanbul. Anlatsam gülmekten aglayacaginiz esimle bir olay yasadigim tasi topragi Altin sehir.
Hatta bir ara kuyumcuya bir avuc toprak alip gidesim bile gelmisti, o kadar güzellikleri görünce bakalim bozar mi gibi diyerekten.. :)))