Nilsenam ve Kirmizi Koltuk

Başlatan gece, Şubat 28, 2009, 12:21:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

şinasi

Enn'lerinde banada yer ayırdığın için teşekkür ederimNilsenamcığım.Yaşam boyu yüzünden gülücükler eksik olmasın.

...mystery...

Alıntı yapılan: şinasi - Mart 01, 2009, 02:37:23 ÖSEnn'lerinde banada yer ayırdığın için teşekkür ederimNilsenamcığım.Yaşam boyu yüzünden gülücükler eksik olmasın.[/b]
ya:) alkis:) alkis:)

ATAAN

Veeee Benim Klasik Sorularimda Burda Nilsenamcigim  ;D
Cevaplarin Icin Simdiden Tesekkürler.

1-Bu yılınızı iyi geçirdiniz mi?
2-Sağlıklı olduğunuz için hiç sevindiniz mi?
3-Kaç kez güneşin doğuşunu izlediniz?
4-Bir neden yokken kaç kişiye hediye aldınız?
5-Kaç sabah yolda bir kediyi okşadınız?
6-Kaç kez gözlerinizden yaş gelinceye kadar güldünüz?
7-Yaşlı bir ağaca sarıldınız mı hic?
8-Çocukluğunuzdan kalan bir şarkıyı söylediniz mi hiç?
9-Eski bir dostunuzu aradınız mı hiç?
10-Kimseyle barıştınız mı bu yıl?
11-Aslında mutlu olduğunuzu kaç kez farkettiniz bu yıl?

NİLSENAM

Alıntı yapılan: şinasi - Mart 01, 2009, 02:37:23 ÖSEnn'lerinde banada yer ayırdığın için teşekkür ederimNilsenamcığım.Yaşam boyu yüzünden gülücükler eksik olmasın.

rica ederim şinasi bey.... :)

iyi dileklleriniz için ben tşk.ederim.... : alkis:)

NİLSENAM

NİLSENAM

Veeee Benim Klasik Sorularimda Burda Nilsenamcigim  
Cevaplarin Icin Simdiden Tesekkürler.

1-Bu yılınızı iyi geçirdiniz mi?
evet,benim için en güzel geçen yıllarımdan biriydi......
2-Sağlıklı olduğunuz için hiç sevindiniz mi?
tabiki,sağlıklı olduğum için her geçen gün Allahım'a binlerce şükür ediyorum...
3-Kaç kez güneşin doğuşunu izlediniz?
2 kez izledim.ama harika birşey güneşin doğuşunu izlemek,tabi batışınıda....
4-Bir neden yokken kaç kişiye hediye aldınız?
sayısını hatırlamıyom ama çok aldım....hem hediye almak için illaki ortada bir neden olmasımı gerekiyor.içinden gelir alırsın....
5-Kaç sabah yolda bir kediyi okşadınız?
10-11 kez.ben kedileri çok severim.sağolsunlar beni yalnız bırakmıyorlar....daha dün akşam çok tatlı bir kediyle beraberdim..
6-Kaç kez gözlerinizden yaş gelinceye kadar güldünüz?
çokkkkkk....öyle bir ortam oluyorki gözlerinizden yaş akmaması mümkün değil....
7-Yaşlı bir ağaca sarıldınız mı hic?
hayır...hiç ağaca sarılmadım... ;D
8-Çocukluğunuzdan kalan bir şarkıyı söylediniz mi hiç?
küçük kurbağa ve mini mini bir kuş donmuştu  ;D
9-Eski bir dostunuzu aradınız mı hiç?
aradım,arıyorum ve arayacamda   her zaman..önemli olan unutmamak ve unutulmamak...
10-Kimseyle barıştınız mı bu yıl?
evet barıştım....hatta bir kaçında da almancax vesile oldu,almancax sayesinde ve almancax ortamında barıştım.. alkis:)

11
-Aslında mutlu olduğunuzu kaç kez farkettiniz bu yıl?
geriye baktığımda yaşadıklarımı gözönüme getirdiğimde mutlu olduğumu farkkettim...yani
yaşanılan her olay aslında bir dersttir,ve bu derstten bir sonuç çıkarmaktır...bende çıkarttım....

ÇOK MUTLUYUM VE İNş.ÖMÜR BOYU BU MUTLULUĞUM SÜRER DİYE ÜMİT EDİYORUM.....  

ATAAN AĞBİCİĞİM SORULARIN ÇOK GÜZELDİ VE UMARIM CEVAPLARIMDA SENİ TATMİN ETMİşTİR...TşK.EDERİM.. :-*

ATAAN

Cok Tesekkürler Cevaplarin Icin Nilsenamcim, Allah Mutlulugunu Daim Etsin  alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 04:30:25 ÖSCok Tesekkürler Cevaplarin Icin Nilsenamcim, Allah Mutlulugunu Daim Etsin  alkis:)

ben tşk.ederim ağbicim.aminnnnnnnn  alkis:)

mub@rek

1. Hayatta en cok kaybetmeye korktugun sey?
2. Lise 2. siniv 1. dönemi karnen de kac 5' in vardi? :)
3. En cok sevdigin esya?
4. En cok sevdigin mevsim?
5. İlerde ne olmayi hedefliyorsun? (Ev kadini haric) :D

NİLSENAM

1. Hayatta en cok kaybetmeye korktugun sey?
Ailem ve eşim....
2. Lise 2. siniv 1. dönemi karnen de kac 5' in vardi?
tabiki,takdirle bitirdim olise 2 yi... :)
3. En cok sevdigin esya?
bilgisayar ve koltuk...
4. En cok sevdigin mevsim?
ilkbahar ve yaz....
5. İlerde ne olmayi hedefliyorsun? (Ev kadini haric)
ben kendimi alanımda yetiştirmek istiyorum..yani yeminli mali müşavir olmak istiyorum.....

tşk.ederim soruların için mub@rek
:)

ATAAN

Nilsenam Benim Bir Yarama Parmak Bastin Simdi, Ben Her Cuma Olunca Pazartesi Derslerime Daha Sistemli Calisip Takdir Alacam Derdim, Pazartesi Oluncada Aman Bütünlemeye Kalmayimda, O Benim Icin Takdir Demek Zaten Derdim. Bu Ders Karari Aldigim Cumalar Hic Bitmezdi Bende.
Nasip Ögrenciyken Alamadigimiz Takdirleri, Meslege Gecince Aldik, Tabi Anneme Babama Götürüp Göstermem Pek Uygun Olmazdi   :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 06:21:28 ÖSNilsenam Benim Bir Yarama Parmak Bastin Simdi, Ben Her Cuma Olunca Pazartesi Derslerime Daha Sistemli Calisip Takdir Alacam Derdim, Pazartesi Oluncada Aman Bütünlemeye Kalmayimda, O Benim Icin Takdir Demek Zaten Derdim. Bu Ders Karari Aldigim Cumalar Hic Bitmezdi Bende.
Nasip Ögrenciyken Alamadigimiz Takdirleri, Meslege Gecince Aldik, Tabi Anneme Babama Götürüp Göstermem Pek Uygun Olmazdi   :haha: :haha:

eee yani ataan ağbicim.....cuma diye diye okulu bitirmişsin işte.... :haha: :haha:

ATAAN

Ondan Sonra Zaten Sonu Gelmeyen Bir Ögrencilik Maratonu, Birak Takdiri, Sinifta Kalmamak Bizde Kutlama Sebebi, 1-3 Arasi Zayifta, Övünme Sebebiydi Yani  :haha:

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 06:21:28 ÖSNilsenam Benim Bir Yarama Parmak Bastin Simdi, Ben Her Cuma Olunca Pazartesi Derslerime Daha Sistemli Calisip Takdir Alacam Derdim, Pazartesi Oluncada Aman Bütünlemeye Kalmayimda, O Benim Icin Takdir Demek Zaten Derdim. Bu Ders Karari Aldigim Cumalar Hic Bitmezdi Bende.
Nasip Ögrenciyken Alamadigimiz Takdirleri, Meslege Gecince Aldik, Tabi Anneme Babama Götürüp Göstermem Pek Uygun Olmazdi   :haha:
aynı ben ;D her cuma değil ama hergün okulda diyorum eve gidince çalışıcam eve bi geliyorum almancaxa oturuyorum....bidahada kalkamıyorum kalksamda aklım burda kalıyo bi süre sonra yine geliyorum... :haha: :haha:

zeytin

Karaböcüğüm en lerinde banada yer verdiğin için çok teşekkür ederim canım :-*