Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 105 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Mübarek Hani Sen Bana Ugruyacaktin Almanyaya Gelince  :zopa: ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 01, 2009, 09:10:06 ÖSsanada titreşim yolladımda nefes eksikliğinden ulaşmadı galiba :haha:

Merak ettigim birsey di yeri gelmisken sorayim, Bu titresim' i msn' den falan mi yoksa Almancax' dan mi yolluyorsunuz?

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:09:13 ÖSHerkes Iyilermi?  ;D

Ben bugün çok mutluyum çok sevinçliyim hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk eski halime geri döndüm 2009 best of zeytin :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:10:45 ÖSMübarek Hani Sen Bana Ugruyacaktin Almanyaya Gelince  :zopa: ;D

Abi bu soruyu cevapladim, baska birsey sor. :D

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 01, 2009, 09:10:06 ÖSsanada titreşim yolladımda nefes eksikliğinden ulaşmadı galiba :haha:

Sanirim,  Sen Diyafram calis, Zeytincim  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 01, 2009, 09:11:52 ÖSSanirim,  Sen Diyafram calis, Zeytincim  ;D

yok ablacım daha virüsleri kovamadımm :angel:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 01, 2009, 09:11:24 ÖSBen bugün çok mutluyum çok sevinçliyim hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk eski halime geri döndüm 2009 best of zeytin :haha:
Zeytin the best of 2009 olmaz mı bu yaa... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 09:11:18 ÖSMerak ettigim birsey di yeri gelmisken sorayim, Bu titresim' i msn' den falan mi yoksa Almancax' dan mi yolluyorsunuz?

yuk mübarek bu bana özgü büşeyy Ataan abi buralarda olup laf etmıyosa ben bi titreşim yolluyorum hemen geliyo :haha: :haha:

zeytin

ATAAN

Ben Niye Cevabini Görmedim  ::)

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 01, 2009, 09:14:36 ÖSyuk mübarek bu bana özgü büşeyy Ataan abi buralarda olup laf etmıyosa ben bi titreşim yolluyorum hemen geliyo :haha: :haha:

Himm, biz uzaylilarin kullandigi beyin dalgalari gibi birsey mi bu?

gece

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:15:23 ÖSBen Niye Cevabini Görmedim  ::)

Tekrar yaziyorum bir daha olmasin. :)

Abi aslinda icimden gercekten geldigimde görüsmek istiyordum, ben Hanau' daydim. Beni getirip götürecek birileri gerekiyordu oda biraz zor gibi göründügünden erteledim kendimce. Ama ya Antalya' da yada Almanya' da mutlaka cayini icicem merak etme. Kusura bakma artik. Telafi edicez merak etme sen. ;)

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:15:23 ÖSBen Niye Cevabini Görmedim  ::)

yaştandır artıkın amca üzülme gözlerde gitti tüh tühh getti getti yaril:)

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 01, 2009, 09:17:55 ÖSyaştandır artıkın amca üzülme gözlerde gitti tüh tühh getti getti yaril:)

Ahh ahh ben birsey demiyeyim artik. :D