Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:33:43 ÖSMübarek Ne Diyor Anlayamadim Menecerim, Bana Bir Izah Edermisin  :haha:
,şimdi diyoki ünlü olmuşsun yakında böyle devletin başına falanda geçersin herkesi biryerlere atıyosun benide vali olarak atarmısın diyo açıkça... ;D

(ne güzel çarpıttım dimi?? :haha: )

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:34:48 ÖSSeni Vali Yaptim, Sehiri Kendin Sec, Beni Ataan Abim Yolladi De, Eski Valiyide Evine Gönder :haha:
:haha: :haha: :haha:

ATAAN

Mahsun Kirmizigül Forumumuza Üye Olmus Filan Diyordu Annamadim Yavv  :haha:
Aile Birlesimimi Yapcekmis Mahsun, Söyleyin Konu Acsin  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:34:48 ÖSSeni Vali Yaptim, Sehiri Kendin Sec, Beni Ataan Abim Yolladi De, Eski Valiyide Evine Gönder  okey:) :haha:

:haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:36:07 ÖSMahsun Kirmizigül Forumumuza Üye Olmus Filan Diyordu Annamadim Yavv  :haha:
Aile Birlesimimi Yapcekmis Mahsun, Söyleyin Konu Acsin  :haha:

Hadi ya nerde ;D ben ilgileneyim kendileriyle  :haha:

mub@rek

yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)

Ben sehir olarak Afganistan secmek istiyorum, Türkiye disi birseyler yapabilirmisin abi?

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 09:37:22 ÖSBen sehir olarak Afganistan secmek istiyorum, Türkiye disi birseyler yapabilirmisin abi?
Ni Demek, Yanliz Döverlerse Karismam, Zaten Bir Kere Diskoda Dayak Yemistik Hatirliyonmu  :haha:

mub@rek

A1 sertifikasi falan hersey eksik Mahsun' un Almancax' in ününü duyunca atlamis tabi garibim son bir care diyerekten.
Ahhh Ahhh, Almancax olmasa ne olacak bu ünlülerin hali?

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 09:38:29 ÖSNi Demek, Yanliz Döverlerse Karismam, Zaten Bir Kere Diskoda Dayak Yemistik Hatirliyonmu  :haha:

Heee, 3 kisiydik hatta dimi. :D

NİLSENAM

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  ;D

gece

ATAAN

Sen Ben Onur, Ne Dayak Yemistik Be, Hosgeldin Nilsenamcim  alkis:)

mub@rek

Hos geldin Nilsenam.

Was go to moment in the hospital and hause? :D (Bu dil' i ben buldum bu arada, Almanca-İngilizce-Türkce-Flamence karisimi. mub@rek mix.  yuppi:) yuppi:)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 01, 2009, 09:39:45 ÖSben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  ;D

hoşgeldin karaböcüğümmmm :-*

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 09:41:48 ÖSHos geldin Nilsenam.

Was go to moment in the hospital and hause? :D (Bu dil' i ben buldum bu arada, Almanca-İngilizce-Türkce-Flamence karisimi. mub@rek mix.  yuppi:) yuppi:)

Mübarekten seçmelerr :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 09:41:48 ÖSHos geldin Nilsenam.

Bide Ortaya Karisik Kebap Söyleseydin  :haha: