Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Noluyoruz yav, Deprem mi oluyor. Titresiyoruzzz..

Allah' im sana geliyorum.  :angel:

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 09:59:45 ÖSNoluyoruz yav, Deprem mi oluyor. Titresiyoruzzz..

Allah' im sana geliyorum.  :angel:

Anam sanadamı geldi kususra bakma o titreşim sadece Ataan amcam içindi yaww :haha: kalp kalbe karşı iişte ben bişey yapmadan sanada geldi diycek bir söz bulamıyorum yaril:)

ATAAN

Menecerim  Menecerimi Istiyorum, Susma vede Pusma Hatta TIrsma Hakkimi Kullanmak Istiyorum  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 10:00:51 ÖSMenecerim  Menecerimi Istiyorum, Susma vede Pusma Hatta TIrsma Hakkimi Kullanmak Istiyorum  :haha:

SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 10:00:51 ÖSMenecerim  Menecerimi Istiyorum, Susma vede Pusma Hatta TIrsma Hakkimi Kullanmak Istiyorum  :haha:
geldiiimm... ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 10:00:51 ÖSMenecerim  Menecerimi Istiyorum, Susma vede Pusma Hatta TIrsma Hakkimi Kullanmak Istiyorum  :haha:

susmak kabul etmek demektir,ona göre :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 01, 2009, 10:01:39 ÖS
SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK :haha:
ben oldukça gelmeyecek.... angry:)

patronum konuşmak istemiyor sizde gidin oturun oturduğunuz yere bana zorla polisi aratmayın insan hakkı denilen bişey var...  :zopa: ;D

mub@rek

Yuh yani ATAAN abi al iste bizim karizmayi görüyormusun. Ne hallere düsürdün bizi Afgan arkadaslar bile senden daha insafliydi. Vuracaklari yeri önceden isaretleyip sonradan dövmüslerdi. O zaman az aciyormus. Hani hazirlikli oluyor insan fazla heycan olmuyor nereye yumruk yiyecegi konusunda. Hatta eglenceli bile oluyor diyebiliriz. ATAAN abi cok begenmisti bu yöntem' i.

Cok güzel dövmüsler di bizi, elleri dert görmesin. Ben konuyu degistirmeye calisiyorum da onun icin sacmaliyorum umarim anlamadiniz. :D

...mystery...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 01, 2009, 10:03:23 ÖSyooo ne alaka... ;D ;D
öyle tabiii...savunmasını yapınız lütfennnnnnnnnnnnn :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 01, 2009, 10:02:53 ÖSben oldukça gelmeyecek.... angry:)

patronum konuşmak istemiyor sizde gidin oturun oturduğunuz yere bana zorla polisi aratmayın insan hakkı denilen bişey var...  :zopa: ;D

polisin numarasını veremmi  yaril:)

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 01, 2009, 10:04:15 ÖSöyle tabiii...savunmasını yapınız lütfennnnnnnnnnnnn :haha: :haha:
tamam savunmasını yaparım ama konu neydi ben kaçırdım :haha:

ATAAN

Ne Güzel Imzan Varmis Zeytin Senin,  Seninde Nilsenam  ;D

mub@rek

188' miydi polis imdat?

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 10:05:25 ÖSNe Güzel Imzan Varmis Zeytin Senin,  Seninde Nilsenam  ;D

Yenimi farkettin Amca yaril:)bu arada yimezler daha karnım hiç aç değill :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 01, 2009, 10:05:13 ÖStamam savunmasını yaparım ama konu neydi ben kaçırdım :haha:

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 10:05:25 ÖSNe Güzel Imzan Varmis Zeytin Senin,  Seninde Nilsenam  ;D

ağbicim konuyu değiştirme lütfennnnnnnnn :haha: :haha: