Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

zeytin

titreşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Atannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Titreşimmmmmmmmmmmmmmm
titresene be ee yaril:)

ATAAN

Ya Yapmayin Gidiklaniyoruuuum   :haha:

...mystery...

:haha: :haha: :haha: hoşgeldin patroooooooooooonn alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 02, 2009, 07:10:00 ÖSYa Yapmayin Gidiklaniyoruuuum   :haha:

bildiğim için gıdıklıyorum çok komik gülüyonda yaril:)

zeytin

ATAAN

Hosbuldum Genclik, Nasilsiniz Bakem, Yanee Zeytin O Kadar Titresim Yollamissinki Laptop Masadan Düsüyormus Yavvv  :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 02, 2009, 07:11:34 ÖSHosbuldum Genclik, Nasilsiniz Bakem, Yanee Zeytin O Kadar Titresim Yollamissinki Laptop Masadan Düsüyormus Yavvv  :haha:

Yanee Amca sana titreşim yollayacam diye benim laptop yere düşcekti yaril:) yaril:) sonra babam kesecekti beni gerçi şehir dışında ama  :haha:

ATAAN

Yok Kiz Baban Kiyamaz, Insan Evladina Kiyarmi, Benim Nano Isterse Evi Yaksin, Ona Birsey Olmasinda, Canisagolsun Der Gecerim, Evladimdan Önemlimi.
Evlatlik Basvurusu Yapmayin Arkadaslar Alimlarimiz Durmustur Yanee  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 02, 2009, 07:17:42 ÖSYok Kiz Baban Kiyamaz, Insan Evladina Kiyarmi, Benim Nano Isterse Evi Yaksin, Ona Birsey Olmasinda, Canisagolsun Der Gecerim, Evladimdan Önemlimi.
Evlatlik Basvurusu Yapmayin Arkadaslar Alimlarimiz Durmustur Yanee  :haha: :haha: :haha:

:haha:
Kim evlatlık başvurusunda buluncak ki

ATAAN

Bizim Sinifa Biraz Konu Ekleyim Bakayim, Tembel Tenekeler Sizi

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 02, 2009, 07:20:09 ÖSBizim Sinifa Biraz Konu Ekleyim Bakayim, Tembel Tenekeler Sizi

Hızlandırılmış alsam yaa benim sorunum Almanca konuşulanlardan anlıyorum ama cevap veremiyorum yaril:)

ATAAN

Ich Diye Basla Gerisi Gelir Merak Etme,  :haha:

...mystery...

ben başlıyorum gelmiyo... :haha:

ama benim bir farkım var zeytinden ben konuşulanlarıda anlamıyorum... yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 02, 2009, 07:23:14 ÖSIch Diye Basla Gerisi Gelir Merak Etme,  :haha:

Bende İch diyorumda sonra gerisi gelmiyo geçen gün Alman turist gelmiş buraya nevarsa burda postaneyi tarif ettim  İch karşıya geç direk git sonra sağa dön işte orası dedim  yaril:) yaril:)