buğulu bir cama ne yazardınız?

Başlatan emosh, Ocak 15, 2008, 07:45:30 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 02, 2009, 07:54:52 ÖSo öyle kibar adam değilmiş bizim gibi sular içmezmiş çeşme suyu içermiş... :haha: o yüzden yanında taşıyo... ;D bide bazen yakasına kırmızı karanfil takıyo geliyo millete dağıtıyo tek tek...  yaril:)

Kaçtane takıyo karanfil falan ayy onun çocukluğu nasıldı acaba yok o adam normal değel  :haha:

...mystery...

3-4 tane ;D bide Leylası,Papatyası ve Kirazı var sevgilileriymiş... :haha: özellikle Leyla'yı anlata anlata bitiremiyo ama ne olmuş kadın bunu bırakıp gitmiş... ;D şaşırmamak lazım.. yaril:)

zeytin

Tüh tüh kadına acıdım nasılbir adamı seçmiş nasıl hatalara düşmüş yaril:) yaril:)

3,14

--> InsAllah gececeksin bu sinavi Bitanem, yazardim. :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 02, 2009, 08:00:59 ÖSTüh tüh kadına acıdım nasılbir adamı seçmiş nasıl hatalara düşmüş yaril:) yaril:)
evet hayatının hatası... :haha:

zeytin

:haha:

İsmi Gizem olan bir sevgilisi olsaymış bence sen fena olurdun helede onla ilgili kötü bir hikayesi olsaymış yanmıştın yaril:) yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 02, 2009, 08:04:06 ÖSİsmi Gizem olan bir sevgilisi olsaymış bence sen fena olurdun helede onla ilgili kötü bir hikayesi olsaymış yanmıştın yaril:) yaril:)
olmazdım onun dersinde benim adım "EDA" ;D Gizem ismini aklında tutamazmış öyle dedi ama yanımda oturan arkadaşımın isminide Gizem olarak değişitirdi sınıfta kimseye kendi ismiyle hitap etmiyo... :haha:

zeytin

...mystery...

aklında tutamıyomuş... :haha: :haha: eski mezunlara tipimizi benzetip onların isimlerini söylüyo.. :haha:

zeytin

:haha: :haha: :haha:

bu adam tm bir deli kesin kannat getirdim :haha:

...mystery...

evet öyle kendide diyo zaten ben normal olduğumu iddia etmiyorum diye... :haha: gelen müfettişler bunun dersine girip teftiş bile etmiyomuş... :haha: :haha:

3,14

zeytin

...mystery...

zeytin

...mystery...

zeytin