almancax Sinifi Ögrencileri Ders´de

Başlatan gece, Şubat 27, 2009, 04:06:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 02, 2009, 08:48:57 ÖS--> Ich sehe fern, schaue Fußball, lese Gedichte, schreibe Gedichte, singe, spiele Saz und Blockflüte, höre Musik.

Und was machst du in deiner Freizeit? :)

ich muss schlafen. :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 02, 2009, 08:50:10 ÖSİngilizce biliyosan Almanca kolay öğrenirsin bende zorlanırım diye düşünüyodum.Ama kolaymış. okey:)

--> Ja, es war für mich nicht schwer, Deutsch zu lernen. Ich habe Deutsch gelernt und Englisch verlernt. :)

zeytin

Gizem,was liest du? (Lesen:okumak) okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 02, 2009, 08:50:10 ÖSİngilizce biliyosan Almanca kolay öğrenirsin bende zorlanırım diye düşünüyodum.Ama kolaymış. okey:)
ingilizcem çok iyi diyemem ama 4-5 ay önceki kadarda kötü değil en azından okuduğumu kolayca anlıyorum... sadece dinlerken zorlanıyorum ne dediklerini anlayamadığım için... :haha: ama derste falan anlıyorum neyse keselim bu konuyu burda dağılmasın konu derste konuşulmaz... alkis:)

3,14

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 02, 2009, 08:51:57 ÖSGizem,was liest du? (Lesen:okumak) okey:)
ne okurum nasıl ne okurum... :haha:  yaa ben geçsem şimdilik.... :-[

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 02, 2009, 08:52:04 ÖS--> Schlaf schön.
bencede... :haha: "bencede" nasıl denir?? alkis:) Ich auch "bende" demek... :-\ "bencede" ne demek ;D

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 02, 2009, 08:51:27 ÖS--> Ja, es war für mich nicht schwer, Deutsch zu lernen. Ich habe Deutsch gelernt und Englisch verlernt. :)

şimdi yine Türkçe yazcam kızcan bana ama Sorun burda işte Kelimelerimi Almancaya dökemioyorum.konşulanları anlıyorumama almanca cvp veremiyorum utanan:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 02, 2009, 08:52:49 ÖSne okurum nasıl ne okurum... :haha:  yaa ben geçsem şimdilik.... :-[

Was hobbys du?

...mystery...

verlent ?? :-\ bişey tahmin ediyorum ama... :-\

...mystery...

ATAAN

anklickenTıklamak
die AnkunftVarış
ankreuzenIşaretlemek
anmachenAçmak
anmeldenBaşvurmak
die AnmeldungBaşvuru
die AnredeHitap
die AnreiseYolculuk
anrufenAramak(Telefon)
der AnrufbeantworterTelesekreter

...mystery...

yaa "bencede" nasıl denir/söylenir/yazılır ;D ;D "bencede" nin karşılığı almancada nedir... :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 02, 2009, 08:53:43 ÖSbencede... :haha: "bencede" nasıl denir??  Ich auch "bende" demek..."bencede" ne demek

--> Ich bin auch der Meinung. / Ich denke es auch so. :)

gece

Hallo Leute, wie geht´s euch ? ;D

3,14