Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

ATAAN

Oy Canim Kardesim Benim Ya, Sen Almanyaya Gelde Ben Esinle Seni Yemege Götürüyüm, Abisinede Kiyamazmis  yuppi:)

zeytin

Onur ve Gece ablam sizler ne istersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Garsoniyeden yaril:)

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 02, 2009, 09:56:09 ÖSGeride kalanlar sizler bişey istermisinizzzzzzzzzzzzz

--> Tesekkür ederim, annem geldi simdi, sofrayi hazirliyor. :)

gece

sagol böyle iyi zeytin  :)

ATAAN

Sayin Gece Tavanda Biseymi Var?  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 02, 2009, 09:57:14 ÖSOy Canim Kardesim Benim Ya, Sen Almanyaya Gelde Ben Esinle Seni Yemege Götürüyüm, Abisinede Kiyamazmis  yuppi:)

Kıyamam  tabi sırayla hirkisi çağırcam parti vircem parti sende Abi olarak başköşedensin Abla olarakta Gece başkçşede olcak :-* :-*

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 02, 2009, 09:57:20 ÖSOnur ve Gece ablam sizler ne istersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Garsoniyeden yaril:)

--> Kurufasülyeye hayir diyemem. ::)

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 02, 2009, 09:57:36 ÖS--> Tesekkür ederim, annem geldi simdi, sofrayi hazirliyor. :)

Afiyet olsun şimdiden ;D

ATAAN

Afiyet Falan Olsun Onurcum

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 02, 2009, 09:57:47 ÖSsagol böyle iyi zeytin  :)

Bişeyler vereydim Ablam bu arada Karnavalın etkisi geçtimi.Bu hafta Yemekteyiz programı Köln de Annem didiki koş Beste Sizin memlekette Ymekteyiz izle didi  :haha: :haha: bende Köln e gitmiyom ben didim yaril:)

3,14

--> Beni sofraya cagiriyorlar. offoff:) offoff:) offoff:)

zeytin

Ben gittim daha sonra görüşürüz herkes kendisine iyi baksın  byby:) byby:) byby:)

ATAAN

Pastaya Selam Söyle  :haha: byby:)