Yusuf Hayaloğlu hayatını kaybetti. :(

Başlatan 3,14, Mart 03, 2009, 03:37:36 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Bu haberi sizinle paylasmak zorunda oldugum icin ne kadar üzgünüm bilemezsiniz, ama arkadaslar, Yusuf Hayaloğlu hayatini kaybetti. :cryla:

Yusuf Hayaloğlu hayatını kaybetti - Sanat dünyasının acı kaybı..

03.03.2009 11:38

şair ve söz yazarı Yusuf Hayaloğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Akciğerindeki tümör nedeniyle uzun süredir kanser tedavisi gören Yusuf Hayaloğlu (56), bu sabah hayata gözlerini yumdu.

Akciğerinde oluşan ödem nedeniyle son 24 saatini yoğun bakım ünitesinde geçiren Hayaloğlu, evli ve 3 çocuk babasıydı.

şiirleri başta Ahmet Kaya olmak üzere birçok sanatçı tarafından şarkı olarak bestelenen Hayaloğlu, Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'nın da ağabeyiydi.

''Gözleri İntihar Mavi'' adlı şiir kitabı bulunan Hayaloğlu'nun, ''Hani Benim Gençliğim'', ''Başım Belada'', ''Adı Bahtiyar'', ''Başkaldırıyorum'', ''Ayrılığın Hediyesi'', ''Yüreğim Kanıyor'' gibi şiirleri Ahmet Kaya tarafından bestelenmiş ve yorumlanmıştı.

Gam Müzik şirketinden yapılan açıklamada, Hayaloğlu'nun cenaze törenine ilişkin programın henüz belli olmadığı kaydedildi.

3,14

3,14

--> Sen de düsüp gittin ha azrailin pesine. :cryla:

zeytin

Allah rahmet eylesin.Mekanı Cennet Olsun. :cryla: :cryla:

3,14

--> Amin, Allah rahmet eylesin. Sanat dünyasi önemli sairimizi kaybetti. :embarassed:

Seni unutmayacagiz! :angel:

3,14

emosh

abim çok üzülmüşsün heralde :( Allah rahmet eylesin

3,14

--> Bu sabah kuzen söyledi ya, sok oldum. :o :'(

3,14

ATAAN

Ah Ulan Riza, Sende Gidermiydin Yildizlar Ülkesine.
Bir Yildiz Daha Kaydi, Allah Rahmet Eylesin...

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 07:28:27 ÖSAh Ulan Riza, Sende Gidermiydin Yildizlar Ülkesine.
Bir Yildiz Daha Kaydi, Allah Rahmet Eylesin...

--> Gidermis, o da gidermis... Ve gitti de... :embarassed:

3,14

--> Topragi bol olsun, Allah ailesine ve yakinlarina sabir versin. :cryla:

3,14

3,14