Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 03:52:14 ÖSHollanda mı??  ne alaka... neysee yakında haber alırız inşAllah o buraya bi gelsin hiç yaş maş dinlemicem kızıcam ona çoook bizi çok merakta bırakıyo... hiç mi düşünmüyo yaa o bizim için bitane... :cryla:

ben tanımıyodum yani biliyorum ama çok iyi tanımıyorum ama Allah rahmet eylesin tabiki...

--> Evet bir gelseydi. :cryla:

Tanimazsin sen evet, sen tokyoyu tanirsin soraydim. ;D Ya genclik süper siirleri vardi adamin ya. :-\

zeytin

Ben geldimmm hoşbuldum nasılsınız alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 03:53:52 ÖS--> Evet bir gelseydi.
Tanimazsin sen evet, sen tokyoyu tanirsin soraydim. Ya genclik süper siirleri vardi adamin ya.
banane TokioHotelden yaa... :-\ umrumda değiller artık... :) yaa o Ahmet Kaya'nın söylediği şiirleri seviyorum ama ben o melodilerden dolayı hoşlanmıyodum çok dikkat etmedim... :-\

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 03:58:19 ÖSBen geldimmm hoşbuldum nasılsınız alkis:)

--> Iyi diyebilirim, ama simdi kim siirler yazacak, kim siir okuyacak? :-[

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 03:59:39 ÖSbanane TokioHotelden yaa... :-\ umrumda değiller artık... :) yaa o Ahmet Kaya'nın söylediği şiirleri seviyorum ama ben o melodilerden dolayı hoşlanmıyodum çok dikkat etmedim... :-\

--> Evet Yusuf Hayaloğlu'nun siirlerini besteleyip söylemisti Ahmet Kaya. :embarassed:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 04:14:54 ÖS--> Evet Yusuf Hayaloğlu'nun siirlerini besteleyip söylemisti Ahmet Kaya. :embarassed:
ya:)

zeytin

Gizemcim ben bir çay molası vereyim canım gelirim birazdan  :-* byby:) byby:)

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 04:29:19 ÖSGizemcim ben bir çay molası vereyim canım gelirim birazdan  :-* byby:) byby:)

--> byby:)

...mystery...

...mystery...

onur abi şöyle sorunsuz güzel film indirebilceğim bildiğin bir yer var mı... :-\ youtube'dan güzel çekimli buldum ama bir bölümü eksik o da olmuyo... :-\

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 04:51:22 ÖSonur abi şöyle sorunsuz güzel film indirebilceğim bildiğin bir yer var mı... :-\ youtube'dan güzel çekimli buldum ama bir bölümü eksik o da olmuyo... :-\

--> Görmedim sanma, arastiriyorum. ;D

3,14

--> Parca parca indirliyor bir site buldum. O olur mu?

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 05:07:22 ÖS--> Görmedim sanma, arastiriyorum. ;D
çok teşekkürler... alkis:) bitanesin seenn... :-* alkis:)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 05:10:13 ÖSçok teşekkürler... alkis:) bitanesin seenn...

--> Ya Recep Ivedik 2'yi buldum, onu izliyorum. :haha: Dur dur bulacagim ama. ;)

zeytin

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 05:08:53 ÖS--> Parca parca indirliyor bir site buldum. O olur mu?
olurr bi bakıyım... alkis:)

...mystery...