Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Haber Alirsaniz Söyleyin Oldumu  okey:)

NİLSENAM

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm   ;D

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 01:35:11 ÖS--> Hadi görüsürüz Nilsenam, kib. Bu arada gönderdigin sarkilar cok güzelmis, tesekkür ederim kendi adima. ::)

rica ederim onur,beğenmene sevindim :) alkis:)

ATAAN

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 09:38:32 ÖSHosgeldin Nilsenam  alkis:)

hoşbulduk ağbiciğim,nasılsın alkis:)

kırşehirden hala haber yok galiba.. :embarassed: ???

ATAAN

Iyidir Valla Nilsenamcim, Yok Valla Bizde Kirsehirden Bir Haber Gelsin Diye Bekliyoruz Umutla

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 09:42:16 ÖSIyidir Valla Nilsenamcim, Yok Valla Bizde Kirsehirden Bir Haber Gelsin Diye Bekliyoruz Umutla

inş.iyi haberler gelir :embarassed: :embarassed:

3,14

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 03, 2009, 09:43:40 ÖSinş.iyi haberler gelir :embarassed: :embarassed:

--> Amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. :angel: :angel:

ATAAN

InsAllah Ya, Bu Arada O Kadar Güldünüz Bir Cay Ismalayin Bakem  ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 09:01:34 ÖSSayın Gece abla hanım burdamısın
Sayın Nilsenam hanım burdamısın

ben burdayım zeytinciğimmmmmmmmmmmm :-* :-* :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 09:45:51 ÖSInsAllah Ya, Bu Arada O Kadar Güldünüz Bir Cay Ismalayin Bakem  ;D

Ben isamarlıyım abicimm  :-*

zeytin

NİLSENAM

ATAAN

Tesekkürler Zeytincim, Yani Fikralara O Kadar Güldünüz, Bir Cayi Hakkettim Sanirim  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 09:54:31 ÖSTesekkürler Zeytincim, Yani Fikralara O Kadar Güldünüz, Bir Cayi Hakkettim Sanirim  ;D

Sende beni güldürdün bende bir cola alabilirmiyim :haha:

ATAAN

Simdi Kis Günü Kola Icilirmi Midene Yazik, Asit Var Onda, Hem Bogazlarin Siser, Sende Cay Ic En Iyisi  ;D