Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: gece - Mart 03, 2009, 10:04:46 ÖSSelam Bizim Mahalle, afiyet olsun ...  :)

--> Sofra mi serildi? Yine kacirdim, ac kaldim. ;D

mub@rek

Hosbuldum arkadaslar. Gözlükler ATAAN abi' den miras o bakima etkisi hala ürüyor diyebiliriz. ;)

Nasilsiniz bakalim, neler yapiyorsunuz?

(Benim bu sorum salakca oldu yani kürek cekiyoruz meric nehrinde diyecek haliniz yok ama olsun artik idare edin.)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 03, 2009, 10:04:46 ÖSSelam Bizim Mahalle, afiyet olsun ...  :)

hoşgeldin ablacığım alkis:)

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 10:04:58 ÖS--> Offline degil, "als Offline gezeigter" Mübarek. ;D

:haha:

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 10:05:32 ÖS--> Sofra mi serildi? Yine kacirdim, ac kaldim. ;D

Cay ikramedilmis ya  ;D

ATAAN

Hosgeldiniz Sayin Moderatörümüz, Evet Fikralara Cok Güldüler ve Bana Cay Ismaladi Kardeslerim Sagolsunlar  ;D

NİLSENAM

afiyet olsun ablacığım :-*

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 10:05:32 ÖSBuyur Zeyticim, Afiyet Olsun, Sifa Niyetine  ;D

Annaamm ekrana yapıştım valla çok teşekkür ederim amca alkis:) :-*

gece

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 10:04:04 ÖSHoşgeldin Mübo nasılsın  ;D

Tısko Tısko vAllah cok sükür iyiyim zeytin, senin keyfin nasil?

zeytin

Ablam benim canım ablam gelmişş kimler gelimiş hoşgelmişş almancaxsın bitanesi ablası gelmişş şiir persi gelmiş şeref getirmişş buyrun buyrun ablacım  alkis:) alkis:)

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 10:08:15 ÖSAnnaamm ekrana yapıştım valla çok teşekkür ederim amca alkis:) :-*
Biz Adami Böyle Ekrana Yapistiririz Iste  :haha:

NİLSENAM

afiyet olsun onur....

afiyet olsun zeytinciğim

afiyet olsun müb@rek

3,14

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 03, 2009, 10:05:45 ÖSHosbuldum arkadaslar. Gözlükler ATAAN abi' den miras o bakima etkisi hala ürüyor diyebiliriz. ;)

Nasilsiniz bakalim, neler yapiyorsunuz?

(Benim bu sorum salakca oldu yani kürek cekiyoruz meric nehrinde diyecek haliniz yok ama olsun artik idare edin.)

--> Ne yapalim ya, meric nehrinde kürek cekiyoruz, ya sen? ;D

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 03, 2009, 10:09:29 ÖSTısko Tısko vAllah cok sükür iyiyim zeytin, senin keyfin nasil?

OOO süperim ben süperr bidaha süperr süper ötesi süperriim yanee :haha:

ATAAN

Anaaa  Mübarekte Burdaymis ya, Naber Mübarek, Cok Gizli Gördüm Yine Seni  :haha: