Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Bana cola ısmarlıyın bakem yarın doktora gitcem bittim ben kesin bitiim  tickoff:)

mub@rek

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 10:10:14 ÖS--> Ne yapalim ya, meric nehrinde kürek cekiyoruz, ya sen? ;D

Ben komyon tekeri bulup gelicem hemen yaniniza, yüzme bilmiyorum pek o yüzden.  ::)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 10:17:34 ÖSBuyrun Beniiiiiiiiiim  :haha:

Gözlüklerin nasıl hediyem olsun san ;D

mub@rek

Asmadan gel asmadan.  dance:) clap:) dance:)

ATAAN

Tesekkür Ederim Zeytincim, Pek Yakisikli Cikmisim Yavv Gözlüklerle  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 10:22:18 ÖSTesekkür Ederim Zeytincim, Pek Yakisikli Cikmisim Yavv Gözlüklerle  :haha:

Rica ederim ama gözlük Ataan amcamın

NİLSENAM

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 10:22:18 ÖSTesekkür Ederim Zeytincim, Pek Yakisikli Cikmisim Yavv Gözlüklerle  :haha:

bu pozu yakalamak için ne zorluklarla geçtim biliyinmi yanee :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 03, 2009, 10:24:24 ÖS

buyur zeytinciğim :-* :-*

Hiiii bidenem benimm çok teşekkür ederim ayyy nasılda güzel duruyo o öyle yaa gel beni iç diyo resmen nasılda buz gibi o öyle sen öyle durursunda ebm seni içmemmi  :haha:

mub@rek

İstanbul Paket Servisi numarasini bilen var mi arkadaslar?
Ben bir kargo takip etmem gerekiyor hakkinda bilgi alicam, yurt disindan gelicekti.
Bilgisi olan var mi?

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 10:25:46 ÖSHiiii bidenem benimm çok teşekkür ederim ayyy nasılda güzel duruyo o öyle yaa gel beni iç diyo resmen nasılda buz gibi o öyle sen öyle durursunda ebm seni içmemmi  :haha:

:haha: :haha:

zeytin

Ataan abiiiiiiii Antalyaya bu hafta gidemiyom iptal edildi yaa şimdi hemde ben kendimi karadenize atmammı şimdi yaaaaaaaa  :zopa: tickoff:) tickoff:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 10:29:52 ÖSAtaan abiiiiiiii Antalyaya bu hafta gidemiyom iptal edildi yaa şimdi hemde ben kendimi karadenize atmammı şimdi yaaaaaaaa  :zopa:

ne duruyon kız :haha: :haha: