Sesli ve resimli almanca icin

Başlatan acelya11, Şubat 23, 2007, 07:28:19 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

acelya11

saly

acelya11

Alıntı yapılan: saly - Nisan 16, 2007, 08:22:38 ÖS
çok güsel bir paylasım saol
rica ederim ise yaradiysa ne mutlu bana.kolay gelsin iyi calismalar......

saly

evet cok isime yaradı cok güzel e cok acıklayıcı

su_ciceyi

bölye isimize yarar siteleri biizimle paylatiginiz icin cok saolun:)
isime cok yaradi..

acelya11

umarim almancayi cok kolay bir sekilde ögrenirsiniz.hepinize kolay gelsin.....

bayrak

acelya site cok isime yaradi  böyle güzel siteleri  bizimle paylasirsaniz cok memnun oluruz.

yazyagmuru001

emege saygi derken sunu belirtmek istemistim siteye bakarsan acelya vermis oldugun linki sahsim bundan 1 yil once siteye yazmistir eger siteye ekliyecekseniz yeni bilgiler once siteyi bir gozden gecirin yoksa ekleyiniz
tekrardan emegine saygi duydumu belirtmek isterim
sevgilerle

acelya11

Alıntı yapılan: yazyagmuru001 - Mayıs 17, 2007, 07:16:58 ÖS
emege saygi derken sunu belirtmek istemistim siteye bakarsan acelya vermis oldugun linki sahsim bundan 1 yil once siteye yazmistir eger siteye ekliyecekseniz yeni bilgiler once siteyi bir gozden gecirin yoksa ekleyiniz
tekrardan emegine saygi duydumu belirtmek isterim
sevgilerle
merhaba,ben bu sitenin bircok sayfasina girdim ama tamamini incelemedim.bu yüzden linkinize rastlamadim.benim amacim burada gösteris yapmak degil sadece güzel ve ise yarar bir siteden ihtiyaci olan herkes faydalansin istedim.ben 33 yasinda bir ögretmenim su an ikinci üniversitemi okuyorum bilerek böyle bir sey yapacak bir karaktere sahip degilim,benim öncelikli amacim egitimdir farkinda olmadan böyle birsey yaptigim icin kusura bakmayin ama lütfen sizde biraz genis düsünerek insanlari hemen yargilamayin,sahsen önceki mailliniz cok gücüme gitmisti.ayni seyi sizde yapabilirdiniz bunu daha tatli bir dille ifade edebilirdiniz.hayatta hersey gönlünüzce olsun iyi günler dilerim....

yazyagmuru001

estagfurullah eger sizi kirdiysam ozur dilerim tabiki hepimiz burada insanlarin ve ogrenmek isteyen herkezin yardimi icin savasiyoruz saten yazimin sonunuda iyi okuduysaniz emeginizi saygi duydugumu solemistim

acelya11

Alıntı yapılan: yazyagmuru001 - Mayıs 18, 2007, 12:17:45 ÖÖ
estagfurullah eger sizi kirdiysam ozur dilerim tabiki hepimiz burada insanlarin ve ogrenmek isteyen herkezin yardimi icin savasiyoruz saten yazimin sonunuda iyi okuduysaniz emeginizi saygi duydugumu solemistim
ortak noktamiz olmasina sevindim,calismalarinizda basarilar dilerim.saygi ve selamlar....

didosch1905

süpeer! çok saol çok güzel bi site :)işime çok yaradı  :)

acelya11

Alıntı yapılan: didosch1905 - Haziran 20, 2007, 01:54:33 ÖS
süpeer! çok saol çok güzel bi site :)işime çok yaradı  :)
cok sevindim kolay gelsin iyi calismalar.....

sophia19

gencazeri

bakıyorum şimdi ... sağolsın...sayenizde birşeyler öğrenebilirim inş..

crazy500

link ölmüş arkadaşım yaa...ben yeniyimde buralarda aslında böyle bir site çok işime yarardı...Aba das ist gut...danke sehr:=)

Simgevren