Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 12:22:48 ÖSalkis:) alkis:)

Çok saol darısı sana

--> Ben birinci senemi subatta doldurdum, ikinci seneye dogru gidiyorum. Darisi senin basina... ;D

(Sen bakma bu benim ikinci üyeligim, Muharrem abi bilir, Jentsch hayeller, Esma-Tante belki belki. ;D)

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 12:23:35 ÖSİyiyim süperim yane bugün hiç bir iş yok evdeyim o yüzden iyi ve mutluyum.Sen nasılsın ;D

--> Tesekkür ederim ben de iyiyim. Bugün hava güzel burda, kuzenimle bulusmayi düsünüyorum. Biraz hava almak lazim arada bir. ;D :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 12:26:36 ÖS--> Tesekkür ederim ben de iyiyim. Bugün hava güzel burda, kuzenimle bulusmayi düsünüyorum. Biraz hava almak lazim arada bir. ;D :haha:

Kesinlikle buradada hava güzel sanırım ilk Cemre düştü havalarda ısınmaya başladı.Güzel havaları yakaladıkca çıkmak lazım sağlık acısından ;D ;D

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 12:25:47 ÖS--> Ben birinci senemi subatta doldurdum, ikinci seneye dogru gidiyorum. Darisi senin basina... ;D

(Sen bakma bu benim ikinci üyeligim, Muharrem abi bilir, Jentsch hayeller, Esma-Tante belki belki. ;D)

:haha: :haha:
Onasıl oluyo

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 12:28:47 ÖSKesinlikle buradada hava güzel sanırım ilk Cemre düştü havalarda ısınmaya başladı.Güzel havaları yakaladıkca çıkmak lazım sağlık acısından ;D ;D

--> Evet. ;D

3,14

--> Hos geldin Nilsenam. :)

NİLSENAM

zeytin

hoşgeldin Nilo nasılsın. alkis:)

3,14

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 04, 2009, 12:36:29 ÖShoşbulduk,nasılsın onur :) :) alkis:)

--> Tesekkür ederim, iyiyim. Ne yapiyorsun? :)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 12:40:41 ÖS--> Tesekkür ederim, iyiyim. Ne yapiyorsun? :)

eşimle konuşuyodum,sonrada almancaxa takılıyım dedim... ;D ;D

NİLSENAM

çok mutluyum,yeğenim doğduuuuuuuuuuuuuuu alkis:) alkis:) yuppi:)

zeytin

gözünüz aydınnnnnnnnnnnnnnnn  alkis:) alkis:) alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 12:45:48 ÖSgözünüz aydınnnnnnnnnnnnnnnn  alkis:) alkis:)

tşk.ederim,hoşgeldinnnnnnnn,nasılsın alkis:) alkis:)

zeytin

hoşbulduk iidir.bende sana demiştim hoşgeldin diye.Ben de almancaxtaki 1.inci yılımı kutluyorum. alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 12:47:16 ÖShoşbulduk iidir.bende sana demiştim hoşgeldin diye.Ben de almancaxtaki 1.inci yılımı kutluyorum. alkis:)

tşk.ederim,tebrik ederim,nice almancaxlı yıllara alkis:) alkis:) alkis:)

3,14

zeytin

darısı herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee dance:) dance:)