Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Iyiyim Nilsenamcim Sen Nasilsin ?  ;) :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 04, 2009, 02:43:32 ÖSIyiyim Nilsenamcim Sen Nasilsin ?  ;) :-*

çok çok iyiyim,biliyomusun ablacığım yeğenim doğdu.... alkis:) :-*

3,14

Alıntı yapılan: gece - Mart 04, 2009, 02:37:44 ÖSHosbuldum Canlarim  alkis:) :-*

--> Nasilsin, iyi misin, iyi olmani Cenab-ı Allah'tan diler, selam eder ellerinden öperim. ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 02:48:28 ÖS--> Nasilsin, iyi misin, iyi olmani Cenab-ı Allah'tan diler, selam eder ellerinden öperim. ;D ;D

Ne o  bir yeremi gittin gurbetten mektup var gibim olmus  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 02:48:28 ÖS--> Nasilsin, iyi misin, iyi olmani Cenab-ı Allah'tan diler, selam eder ellerinden öperim. ;D ;D

;D ;D

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 04, 2009, 02:46:20 ÖSçok çok iyiyim,biliyomusun ablacığım yeğenim doğdu.... alkis:) :-*

Hairli olsun  alkis:) alkis:)

Biz daha bekliycez insAllah hayirlisi bakalim.

Kizmi Erkekmi bebek ?

3,14

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 03, 2009, 10:27:26 ÖSİstanbul Paket Servisi numarasini bilen var mi arkadaslar?
Ben bir kargo takip etmem gerekiyor hakkinda bilgi alicam, yurt disindan gelicekti.
Bilgisi olan var mi?

--> YURT İÇİ KAYITLI POSTA TAKİBİ https://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta.php (Senin gönderinin üzerindeki Barkod numarasını girmen gerekiyor.)

YURT DIşI KAYITLI POSTA TAKİBİ https://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd.php (Senin gönderinin üzerindeki Barkod numarasını girmen gerekiyor.)

(Telefon numarasını bulamadım, bulabilseydim de Barkod numarasını bilmeden bakamazmışsın. Sana numara vermiş olmaları lazım, o numarayı üstteki linke girerek takip edebilirsin.)

Umarım yardımcı olabilmişimdir. utanan:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 04, 2009, 02:50:21 ÖSHairli olsun  alkis:) alkis:)

Kizmi Erkekmi bebek ?

tşk.ederim ablacığım alkis:)

hayırlısı olsun

kız bebek. alkis:)

3,14

Alıntı yapılan: gece - Mart 04, 2009, 02:49:26 ÖSNe o  bir yeremi gittin gurbetten mektup var gibim olmus  :haha:

--> Mektup almayi özlemis bir gece abla sezdim. :haha:

3,14

Alıntı yapılan: gece - Mart 04, 2009, 02:50:21 ÖSHairli olsun  alkis:) alkis:)

Kizmi Erkekmi bebek ?

--> Kiz kiz.. Hatta Zeytin iki kat fazla öptürdü kiz oldugu icin. :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 02:52:27 ÖS--> Kiz kiz.. Hatta Zeytin iki kat fazla öptürdü kiz oldugu icin. :haha:

evet  :haha: :haha: :haha:

gece

Hayirli olsun insAllah  :-* :-* :-* alkis:)

NİLSENAM

NİLSENAM

ben yemeğe gidiyorum,sonra grş. :-* :-* byby:) byby:)

3,14

3,14

gece