Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Hadi görüsürüz aksama gece abla, cikiyorum simdilk. ya:) byby:) byby:) byby:)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 03:21:10 ÖS--> Hadi görüsürüz aksama gece abla, cikiyorum simdilk. ya:) byby:) byby:)

Görüsmek Üzere  byby:)

...mystery...

hahah Almancax topraklarına ben ayak bastım herkese selaam.. :haha: alkis:)

gece

...mystery...

hoşbuldum ablacımmm nasılsın?? yuppi:) alkis:)

zeytin

Slm herkese bugün benim burda 1.inci yılım çok mutluyummmmmmmmmmmm alkis:) dance:)

...mystery...

aaa daha 13 gün var(mış) ;D ;D şaka şaka ::) bende yakında dolduruyorum 1. yılımı... yuppi:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 03:52:49 ÖSSlm herkese bugün benim burda 1.inci yılım çok mutluyummmmmmmmmmmm alkis:) dance:)

Vallami benden öncemi geldin  ;D

zeytin

Gece ablam bidenem benim nasılsın hoşgeldin mucuk mucuk  :-* ;D

...mystery...

evet öyleymiş ablacım 17 mart ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 04, 2009, 03:56:09 ÖSVallami benden öncemi geldin  ;D

Evet senden önce geldim ama uzun süre giremedim yoğunluktan dolayı iş dersler falan bu sene rahatladım ;D

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 03:56:42 ÖSGece ablam bidenem benim nasılsın hoşgeldin mucuk mucuk  :-* ;D

Ay Canim benim  :-*

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 03:57:44 ÖSEvet senden önce geldim ama uzun süre giremedim yoğunluktan dolayı iş dersler falan bu sene rahatladım ;D

Iyi ki gelmissin kutlayalim yildönümünü  alkis:)

Benimki Nisanda, Nisan yagmurlaiyla geldim ben  ;D

zeytin

Ben de Mart karıyla gelmiştim kutlayalım ama akşama olsun benim şimdi misafirlerim gelcek gönderem onları bulusuruz yine
 byby:)

...mystery...

ama ama ama ben Ağustos'ta gelmiştim... ::) ben neyle geliyim.. :haha: