Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 08:42:37 ÖSKremşanti kıvamındayım.Herkeste bişey var derken  :)bende anormalllik varda diğerlerini bilmem :haha:

--> Bagirma günü ilan mi edecegiz bugünü ne yapacagiz? :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 08:42:53 ÖS--> Cilekli puding gibi degil misin? :haha: Ni dimek oluyosa.. ???

Ben sinirli olunca çilekli puding kıvamında oluyomuşum.Yyorgun oluncada krem şanti kıvamında oluyomuşum.Eşim öyle diyoo

yaril:) yaril:)

...mystery...

ağlama ve ağlamama gününden sonra bide bağırma günümüz olur ne güzel olur...artık her yıl bugün ilk girişi şöyle yaparızz

HEYYYYYYY BEN GELDİM ALMANCAX

yada

HUUUUU HUUUUUUUUUUU NABERSİN MİLLET

Veyaaaa

AHAHAHAHAA BEN YİNE GELDİM NAPIYOSUNUZ BAKİİM....

...

bu böyle devam eder... :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 08:43:45 ÖS--> Bas basbagiriyorsunuz..  :haha: ::)

ben bağırmıyımda kim bağırsın :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 08:46:14 ÖSBen sinirli olunca çilekli puding kıvamında oluyomuşum.Yyorgun oluncada krem şanti kıvamında oluyomuşum.Eşim öyle diyoo

yemek yediriyomusun veyaa tatlı türü bişey... ::) ;D

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 08:44:15 ÖS--> Bagirma günü ilan mi edecegiz bugünü ne yapacagiz? :haha:

Bağırıyorum uleynnnnnn varmı diyeceğin bugün benim yıldönümüm bana serberst :haha: dance:)

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 08:46:14 ÖSBen sinirli olunca çilekli puding kıvamında oluyomuşum.Yyorgun oluncada krem şanti kıvamında oluyomuşum.Eşim öyle diyoo

--> Garip bir yaklasim olmus... :haha: :haha:

NİLSENAM

benimde yeğenim doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 04, 2009, 08:46:27 ÖSağlama ve ağlamama gününden sonra bide bağırma günümüz olur ne güzel olur...artık her yıl bugün ilk girişi şöyle yaparızz

HEYYYYYYY BEN GELDİM ALMANCAX

yada

HUUUUU HUUUUUUUUUUU NABERSİN MİLLET

Veyaaaa

AHAHAHAHAA BEN YİNE GELDİM NAPIYOSUNUZ BAKİİM....

...

bu böyle devam eder... :haha: :haha:

--> Bir de kavusma günü olsun..................... :'( :'(

3,14

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 04, 2009, 08:47:05 ÖSyemek yediriyomusun veyaa tatlı türü bişey... ::)

Onun kendisi zatin yemek ve tatlı yemiş zaten yiyceği kadar uyy tombişim özledim valla kendilerini utanan:)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 04, 2009, 08:47:05 ÖSyemek yediriyomusun veyaa tatlı türü bişey... ::) ;D

--> Bunu anlamayamadigimi düsündügümü bilmeni isterim Ufaklik. ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 08:49:21 ÖS--> Kim? ???

tabiki yine bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :haha: :haha: yaril:)

NİLSENAM

ayyyyyyy bende delirdimmi neeeeeeeeeeeeeeee yaril:) yaril:) yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 08:48:45 ÖS--> Garip bir yaklasim olmus... :haha: :haha:

Bu garip değilki sen daha garipliği görmedin  yaril:) yaril:)