Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

SEVGI-40

SEVGI-40

3,14

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 05, 2009, 12:09:46 ÖÖbyby:)

--> Hadi Almancax ben de ciktim. Iyi geceler. Kapilari kilitlemeyi unutmayin Canlarim. :-* alkis:) byby:)

gece

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 11:06:55 ÖSAmaninnnnnnnnnnnnnnn açılın yoldan bakıyım basmayın diyorum kırmızı halıyaaaaa kime diyorum ben almancaxın bitanesi geliyoo açılın o bir şiir perisi O bir Almancaxın bizlerin ablası O bir şekerrrr O bir O bir GECEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee alkis:)

Cok Alemsin Zeytincim ya ama biliyormusun gecenin 01:37 bu saatinde tebessüm ettirdin beni
Canim benim ya Tesekkür Ederim  alkis:) :-*

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 05, 2009, 12:11:59 ÖÖ--> Hadi Almancax ben de ciktim. Iyi geceler. Kapilari kilitlemeyi unutmayin Canlarim.

Ben kitlerim kapiyi Pencereyi unutmam  ;D
Ah ahhh eki günler geldi aklima ben kitlerdim buralari canim Aysecim , sevgicim, Kirsehirim bana yardim ediyorlardi temizlik neyim yapiyorduk
offf offf hey gidi günler heyy diyesim geldi, Özledim Kizlar ya. :-[

Neyse bende cikayim yavastan ...

Anahtar Paspasin Altinda, eskiden Sparta camdan girerdi birde kapinin kidini maymincukmu neyse onla acrdi  :haha:
kiliti hep bozuyodu ya... Neyse Paspasin altina birakiyoruz kilidi bozmayin haaa .... ;D

amed58

günaydın almancax hayırlı sabahlar

SEVGI-40

SELAM BIZIM MAHALLE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNN alkis:) alkis:) alkis:)

3,14

--> Günaydin Aşkım :-*

Günaydin Almancax!! alkis:) alkis:)

3,14

Alıntı yapılan: amed58 - Mart 05, 2009, 10:38:36 ÖÖgünaydın almancax hayırlı sabahlar

--> Günaydin Ahmet, nasilsin? :)

NİLSENAM

zeytinciğim hoşgeldin... :-* alkis:)

zeytin

Hoşbuşlduk şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm  :-*
Nasılsın alkis:)

NİLSENAM

çok iyiyim,sen nasılsın, :-* alkis:)

NİLSENAM

ben şimdilik çıkıyorum,yeğenim gelecek,hazırlanmam lazım,sonra grş.. :-* :-* alkis:) alkis:)