Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 05, 2009, 10:50:13 ÖSBana emir kipinden almanca cümle söylermisiniz pratik bölümünde ders çalısıyorumdaa ;D

Kopya haaa  :zopa: ;D

ATAAN

Sana Emir Kipinde Bir Cümle Yazarim Simdi Zeytin Bir Hafta Tercüme Bürosu Gezersin Haa
Dersleri Takip Etsene Tosbaaa, Onlarada Gelecek Sira  ;D

zeytin

hihihi emir cümleleri hiç öğrenmedikki  :embarassed:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 05, 2009, 11:01:04 ÖSSana Emir Kipinde Bir Cümle Yazarim Simdi Zeytin Bir Hafta Tercüme Bürosu Gezersin Haa
Dersleri Takip Etsene Tosbaaa, Onlarada Gelecek Sira  ;D

napam hiç öğrenmedim ordan alıntı yapmak istemedim yanee suçmu tickoff:)

zeytin

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 05, 2009, 11:02:02 ÖSnapam hiç öğrenmedim ordan alıntı yapmak istemedim yanee suçmu tickoff:)

hem burda tercüme bürosu yokk

ATAAN

Iyi Sen Acarsin Bir Tercüme Bürosu Derslerden Sonra  ;D

ATAAN

Imzani Kurtlar Vadisi Gördüm Bugün Zeytin  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 05, 2009, 11:03:01 ÖSIyi Sen Acarsin Bir Tercüme Bürosu Derslerden Sonra  ;D

almanyada aççcam ben :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 05, 2009, 11:03:25 ÖSImzani Kurtlar Vadisi Gördüm Bugün Zeytin  :haha:

yaril:) yaril:) hiç izlemem aslında birden aklıma geldi

ATAAN

He Almanyaya Gelde, Tercüme Bürosu Ac, Adinida Kurtlar Vadisi Tercüme Bürosu Korsun  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 05, 2009, 11:07:34 ÖSHe Almanyaya Gelde, Tercüme Bürosu Ac, Adinida Kurtlar Vadisi Tercüme Bürosu Korsun  :haha:

Yok adını tek rakibim Almanya Hava Yolu yazcam  yaril:) yaril:)
Öyle ismi Kesin nişamlım koyar o çok seviyo  yaril:)

ATAAN

Alamanya Havayolu Sirketi, Berlin Air Varda Almanya Havayollari Hic Duymadim Zeytincim, Yoksa Senmi Kuracan Firmayi  okey:)

zeytin

Nirden bildinn 12den vurcam :haha:

zeytin

Ben yarın iş görüşmesine gitcem hemde kabul etmediğim bir iş görüşmesi  yaril:)

ATAAN

zeytin

ATAAN

Wie Heißt Du Zeytin?  :haha: