Nilsenam ve Kirmizi Koltuk

Başlatan gece, Şubat 28, 2009, 12:21:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

zeytin

Sana soru sorcaktımda unuttum sorcak olduğum soruyu yaril:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 05:45:50 ÖSSana soru sorcaktımda unuttum sorcak olduğum soruyu yaril:)

düşün bu gece saat 12 ye kadar zamanın var,ona göre yaril:) yaril:)

zeytin

3,14

--> Bu garip sorularin icinden bazilarini da Nilsenam'a soralim ki, koltuktan kalkmada bize verecegi zorluk azalmis olsun. :) ;D :-\

*Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar?

*Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç çıdarlarını yapıştırmamaktadır?

*Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz?

*Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi?

*Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?

*Niçin "tek heceli" kelimesini diyebilmek için dört hece kullanmaktayız?

*Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?

*Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?

*Işık 300.000 km/sn hızla yayıldıgına göre karanlık hangi hızla çökmektedir?

*Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?

*Niçin fare kokulu kedi maması yok?

*Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?

*Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?

...mystery...

ayy yazım Nilsenamcımcıma'aaa :D :D kolay gelsin canııımmm... :-* ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 06, 2009, 07:42:38 ÖS--> Bu garip sorularin icinden bazilarini da Nilsenam'a soralim ki, koltuktan kalkmada bize verecegi zorluk azalmis olsun.

*Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç çıdarlarını yapıştırmamaktadır?

*Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi?

*Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?

*Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?

*Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?

*Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?

*Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?

ben nerden bileyim.......
ne biliyim ben........
yanlış numarada ondan........
bilemez tabi,falcı yoğundurda ondan......
 kendin diyosun yarın daha soğuk olacaktır.......

bilmem.....
nerden bileyim ben onurrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
 bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
ne bileyim bennnnnnnnnnnnnnnnn........
fazla ışık saçar.......ne bilim ben.......
 ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nerden bilyim ben.......
 yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....ne bileyim ben...
can güvenliği için,ne bileyim ben onur......yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

bu soruları nerden buldun sen,gına geldi,alın koltuk sizin olsun...... :zopa: :zopa: :haha: :haha:

benden sonra oturanada kolay gelsin......

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 06, 2009, 07:57:51 ÖSayy yazım Nilsenamcımcıma'aaa :D :D kolay gelsin canııımmm...

ah gizemciğim tşk.ederim  :-* :-*

zeytin

Onurr bu sorular nee Mübarektenmi geçti sanada yaril:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 06, 2009, 07:42:38 ÖS--> Bu garip sorularin icinden bazilarini da Nilsenam'a soralim ki, koltuktan kalkmada bize verecegi zorluk azalmis olsun.

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,kalkıyom koltuktan,al senin olsun,aslında senin işine gelmeliydi çünkü seni iş sahibi yaptım..... kur;) kur;) :haha: :haha:

zeytin

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 10:29:42 ÖSOnurr bu sorular nee Mübarektenmi geçti sanada yaril:)

kız bu müb@reki de geçti.... kur;) :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 10:31:40 ÖSHani kalmıyodun Nilo noldu kur;) :haha:

sanada böyle sorular sorulsa sende kalkardın  her halde.... kur;) :haha:

NİLSENAM

onurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  :zopa: :haha:

zeytin

İyiki gelmedi bana böyle sorular heepsi kolaydı korktuğum senin başında patladı yaril:)