Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 08, 2009, 08:17:56 ÖS
Trakyada 5 Yil Calistim Gizem, Tekirdaga Kiraz Festivaline Gelirdik
bizim okulun bitane Kiraz festivalinde görevi vardı bilimle ilgili bişeydi... ordada görevliydim ben.. seviyodum Kiraz Festivallerini... alkis:) şimdide arkadaşlarımı özledim... :-\ 5. sınıfın yarısında taşınmak zorunda kaldık... :-[

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 08, 2009, 08:17:21 ÖShayır yani direk bu değil... :- sadece çok hareketliler bundada büyük olmalarının etkisi var dolaylı yoldan evet o yüzden ;

--> Dolayli molayli sebep ortada. :haha:

Alıntı yapılan: perer - Mart 08, 2009, 08:17:38 ÖSBen isviçre zürihe gidecem kısmetse bakalım

--> InsAllah en yakin zaman da senin de vizen cikar da hasret kaldigin kisilerle özlemini giderirsin bir an önce! :-\ alkis:)

3,14

...mystery...

perer

Bende misafirlerle ilgilenmeliyim sonra görüşürüz  byby:)

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 08, 2009, 08:18:58 ÖS--> Benim iyi bildigim sehir o kadar cok degil.
      Ankara - Çorum arasi gidip gidip geldik sürekli de.

Ama gittigim yerlerde kolay kolay kaybolmam. Yabancilik cekmem.
o kadar çok değil derken ciddi misin dalga mı geçiyosun... :haha:

ne güzel işte kaybolmaman güzel bende kaybolmam mı bilmiyorum hiç denemedim... yaril:)

...mystery...

3,14

Alıntı yapılan: perer - Mart 08, 2009, 08:22:07 ÖSBende misafirlerle ilgilenmeliyim sonra görüşürüz  byby:

--> Görüsürüz yine. byby:)

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 08, 2009, 08:23:27 ÖSo kadar çok değil derken ciddi misin dalga mı geçiyosun... :haha:

ne güzel işte kaybolmaman güzel bende kaybolmam mı bilmiyorum hiç denemedim... yaril:

--> Cok iyi tanidigim bir Ankara var. Çorum'u da bilirim, ama Ankara kadar degil. Sonra Nevşehir'de de 3 ayim gectigi icin az cok biliyorum. Onun disinde gittigim yerlerde, aradigim seyi elimle koymus gibi bulamam, ama yine de bulurum. Bulabilirim yani. Söylemek istedigim buydu. ::)

mub@rek

Simdi namazdan geldim, Allah sizlerinde kıldıgınız namaz ve dualarinizi kabul etsin...

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 08, 2009, 08:28:53 ÖS--> Cok iyi tanidigim bir Ankara var. Çorum'u da bilirim, ama Ankara kadar degil. Sonra Nevşehir'de de 3 ayim gectigi icin az cok biliyorum. Onun disinde gittigim yerlerde, aradigim seyi elimle koymus gibi bulamam, ama yine de bulurum. Bulabilirim yani. Söylemek istedigim buydu. ::)
anladım... :)

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 08, 2009, 08:28:57 ÖSSimdi namazdan geldim, Allah sizlerinde kıldıgınız namaz ve dualarinizi kabul etsin...
Allah kabul etsin mübarek... :)

Bu arada hoşgeldin... :)

3,14

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 08, 2009, 08:28:57 ÖSSimdi namazdan geldim, Allah sizlerinde kıldıgınız namaz ve dualarinizi kabul etsin...

--> Allah kabul etsin. :angel:

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 08, 2009, 08:30:03 ÖSanladım... :

--> Demek ki kendimi anlatabiliyorum. ;D halayy:)

...mystery...

:haha:

evet anlatabiliyorsun onur abi... :haha:

mub@rek

Hosbuldum arkadaslar.

ATAAN abi nasilsin? Mevlid kandilin mub@rek olsun abi. Ellerinden öperim.  ::)

...mystery...

el ? öpmek ? yaş? hahahah :haha: :haha:

...mystery...

ooo adminim gelmiş... alkis:) hoşgeldiniz adminim nasılsınız?? alkis:)